img_badfamilj2_940

Sportlovsveckor på Hotell Pommern

Sportlovet är alltid roligare på Åland! Boka en fartfylld och rolig sportlovsresa till Mariehamn och hotell Pommern. Bo bekvämt i hotellets moderna och fräscha rum och spendera dagen på Äventyrsbadet Mariebad och Ålands Sjöfartsmuseum.

Bad och bus i Mariebad

Förutom alla fina badstränder runt om på Åland finns Äventyrsbadet Mariebad mitt i Mariehamn med utsikt över vattnet. Här finns bassänger ute och inne, vattenrutschbana med tidtagning, bubbelpool, strömkanal, motions- och barnbassäng, flera bastur och spa.

Ålands Sjöfartsmuseum

Det finns mycket roligt för barnfamiljer på Ålands sjöfartsmuseum. Här är utställningarna interaktiva på riktigt. Det finns en mast att klättra i, en livflotte och flera typer av fartygsbostäder att stiga in i, ett stuvningspussel och en äkta sjörövarflagga. Dessutom har museets maskot, skeppsråttan Ruby, byggt egna små utställningar runt om i museet.

Pris från 1700:-/2 vuxna och 1 barn under 12 år.
2017
HOTELL POMMERN
2 vuxna + 1 barn/ungdom u. 18 år från30/1-5/3 2017
1700:-

I priset ingår person- och bilbiljetter t/r med Eckerö Linjen, en övernattning på Hotell Pommern inkl. frukost samt entré till Äventyrsbadet Mariebad och Ålands Sjöfartsmuseum. Erbjudandet gäller under perioden 30/1-5/3 2017.

Bokningskod: 5LOV

Tips! Boka till ett rum och få det 50 % billigare

Är ni flera än 3 personer i familjen eller vill ta med mor- och farföräldrarna? Boka då till ett extra rum på Hotell Pommern till halva rumspriset. (Gäller ett (1) rum per bokat sportlovspaket.)

Boka på telefon 0175-258 00.