img_skargardsbord_stor

Stora Skärgårdsbordet

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser, gräddlax, svartbröd, sikrom och mycket, mycket mer. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval och berättar mer om vilka viner, öl eller annan dryck som passar till maten. Vi samarbetar också med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och Norrtelje Brenneri.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik och njut av underhållningen ombord. Följ med på en härlig dag till havs och njut av underhållningen ombord. Här kan du se hela vår nöjeskalender!

Skärgårdsbord 230:-/person (vid förköp). Barn upp till 6 år äter gratis i (betalande) målsmans sällskap, 7–15 år för halva priset. (Pris ombord 250:-)