Spela tennis

Med Eckerö Linjens resepaket åker hela laget till Åland med fullt fokus på träning och matcher – vi tar hand om allt kring resan. På Åland finns tre anläggningar med fina möjligheter till träning och lägerverksamhet.

Läs mer

Orientering på Åland

Orientera i skärgårdsmiljö med havet som granne. Ålands 6787 km2 består av massor av vacker natur och många havsvyer. Pris från 455:–/person.

Läs mer
Friidrott

Friidrott

Träna friidrott på Åland! I Eckerö Hallen kan ni träna inomhus oavsett årstid och på Wiklöf Holding Arena erbjuds högklassig träning utomhus.

Läs mer

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Pris bowlingpaket 2 dagar från 679:–/person.

Läs mer

Handboll

Träna handboll i skärgården och bli ett bättre lag. På finns hallar som lämpar sig bra handboll och de fyller de internationella kraven. Ta med hela föreningen och träna tillsammans.

Läs mer
img_Innebandy 1

Innebandy

Träna innebandy på Åland! Stärk lagandan genom att kombinera träning med nöjen och roliga aktiviteter. Pris för innebandyweekend från 424:–/person.

Läs mer
Volley och Basket

Volley och Basket

På Åland finns elva volleyboll- och basketplaner för såväl träning som match. Vi hjälper ert lag att skräddarsy resan med resa, boende, måltider och plantiden.

Läs mer
Simträning på Åland

Simträning på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till lyckad träning. Pris från 581:–/person.

Läs mer

Curling

Åland Curlingcenter i Eckerö är en perfekt arena för såväl träning som tävling. Hallen är utrustad med banor av internationell tävlingsstandard.

Läs mer
Hallar och idrottsplaner

Hallar och idrottsplaner

På Åland finns hallar och planer som passar just er träning/tävling. Vi hjälper er att skräddarsy idrottslägret eller sportresan.

Läs mer