M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell och fr.o.m. den 18/6 startar vi upp vår anslutningsbusstrafik igen. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här!
Viltbord

Stort viltbord

Mellan den 25 september och 19 november kan du njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortrygg, viltköttbullar eller ölbräserat vildsvin? För dig som uppskattar mustiga höstgrytor finns rådjursgryta med höstens rotsaker.
Webbpris 325:– /person

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp mellan den 25/9-19/11. Mustiga höstgrytor, tjälknöl av älg, ölbräserat vildsvin och kräftlax är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägmästarsås som du inte ska missa.

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.

– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Webbpris viltbord 325:–
Ordinarie pris 345:–
(webbpris 30,95 €, ordinarie pris 32,86 €
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter för 10:– (1 €).

Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Viltbord för grupper
Vi har extra fina priser för grupper om 10 personer eller flera. Är ni över 30 personer ingår egen buss i priset.

Anslutningsbuss till M/S Eckerö
Du vet väl om att du kan åka enkelt och bekvämt med vår anslutningsbuss till och från Grisslehamn från Köping, Hallstahammar bussterminal, Västerås Resecentrum, Enköping gamla busstation, Enköping Resecentrum, Örsundsbro. Se tidtabell här

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vårt viltbord i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi har minskat antalet sittplatser till mindre än 50 % av normal kapacitet. Vi öppnar buffén 10 minuter före avgång och släpper in ett mindre antal gäster i gången. Vi har handdesinficeringsmedel vid entrén och i början av varje buffélinje. Engångshandskar finns tillgängliga och ska användas då man tar mat från buffén. Bestick och servett dukas fram till borden. Vi har också skyddande plexiglas över buffén, distansmarkeringar i golvet och en luftigare möblering runt buffébordet för att möjliggöra ett mer distanserat flöde. Dessutom har vi bordsservering av drycker till viltbordet.

img av-omtanke ny

Res tryggt och säkert med oss!

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.…

Läs mer
img taxfree gerd kirsti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img illustreradbuss

Köping/Västerås/Enköping

Trafikstart 28/6: Köping Gamla Taxi, Hallstahammar bussterminalen, Västerås Resecentrum, Enköping Gamla…

Webbpris buss + båt t/r 110:– /person
Läs mer