M/S Eckerö trafikerar dagligen igen sedan 26 juni. För aktuell informationKlicka här!
Viltbordskryssning för grupper

Viltbordskryssning för grupper

Våra köksmästare och resten av besättningen i köket på M/S Eckerö hälsar dig välkommen ombord till vårt populära viltbord som serveras 27/9-21/11. För grupper har vi extra förmånliga vilda avgångar.
Pris 293:– /person

Kryssa till Åland över dagen med personalen, föreningen eller samarbetspartners och njut av vårt populära viltbord.

Rätter som tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortryg, och vildand i jägarmästarsås samsas med havets läckerheter och kommer garanterat att bli en snackis runt bordet.

– Vi använder oss av närproducerade råvaror så långt det är möjligt och det mesta vi bjuder på är hemlagat, vilket går i linje med vår matfilosofi. Trattkantarellerna, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi från privatpersoner på Åland som har svampplockning som fritidsintresse, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Efter att du njutit av viltbordet hinner du också ta en sväng i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket. Här kan du fynda bland dofter, accessoarer, drycker och godis. I Klubb Kuling händer det också alltid något roligt. Luta dig tillbaka med din favoritdrink och lyssna på musiken eller ta en svängom på dansgolvet. Kärnan i underhållningen är våra härliga kryssningsvärdar som håller igång hela veckan. I vårt nöjesprogram varvar vi även liveband med trubadurer och pianister. Vi ses ombord i höst!

Extra förmånligt på våra "vilda avgångar"
Våra prisvärda viltbordskryssningar gäller för grupper om minst 10 vuxna. I priset ingår buss + båt t/r samt viltbord. Erbjudandet gäller söndag-tordag på 13.30 (du kan åka med 10.00-avgången men äta på returen kl. 13.30), 15.00 och 18.30-avgången samt lördagar på 10.00-avgången. Övriga avgångar enligt ordinarie prislista för grupper. Kontakta oss så berättar vi mer.

img viltbord matbild

Stort viltbord

Höstens populära viltbord ombord på M/S Eckerö står uppdukat 25/9–19/11. Njut av alla goda rätter som våra kockar skapat av…

Webbpris 325:– /person
Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje ombord

Glada upptåg, gott humör, sång och musik det är vad våra kryssningsvärdar bjuder på – alla dagar i veckan!

Läs mer
img mote ombord

Möte ombord

På M/S Eckerö finns mötesrum för grupper på 10-80 personer. Håll mötet på utresan och njut av vårt stora Skärgårdsbord på…

Mötespaket från 340:– /person
Läs mer