Trafikuppehåll 7/1–20/1 2022 p.g.a. dockning. M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell igen fr.o.m. 21/1 2022.Läs mer
Som följd av rådande pandemiläge publicerar vi den 18/1 information om hur anslutningsbussarna kommer att trafikera. Våra anslutningsbussar är därför inte bokningsbara i dagsläget.Läs mer

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att Eckerö Linjen får lagra min kontaktinformation för att skicka nyhetsbrev och erbjudanden till mig via e-post.

Du kan när som helst avbryta din prenumeration av vårt nyhetsbrev genom att klicka på Avsluta prenumeration i våra utskick, eller genom att kontakta oss på info@eckerolinjen.se. Vi värnar om din integritet och vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi samlar inte in fler uppgifter än vi behöver och säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information enligt dessa villkor.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspolicy här.