Hem Resepaket Sök och boka boende
img_stugveranda

Sök och boka boende

Hitta ditt favoritboende bland gästhem, hotell och stugor på Åland.
Prisexempel 6196:– /stugvecka, 4-personer

Utforska Åland på ett smidigt sätt med bara några klick! Hos oss kan du enkelt söka och boka boenden över hela Åland, oavsett om du föredrar småstadens liv och rörelse i Mariehamn, den lugna charmen på landsbygden eller den natursköna yttre skärgården med alla små öar. Vi erbjuder olika boendealternativ, så som hotell, gästhem, klipphus och stugor, vilket passar både kortare och längre vistelser.

Upptäck charmen på öns gästhem

Gästhemmen på landsbygden är som små pärlor som låter dig fly småstadens stress. Dessa mysiga boenden är ofta smyckade med omsorg, inbäddade i det vackra landskapet och bjuder på en gästvänlig upplevelse utöver det vanliga. När du kliver in på ett sådant gästhem möts du oftast av ett hjärtligt värdskap och rummen är vanligtvis inredda med en hemtrevlig känsla som låter dig känna dig som hemma.

Få det bästa av Åland och bo på bekväma hotell

Boka in den ultimata avkopplingen och ta in på något av öns hotell. Både i Mariehamn och på landsbygden hittar du hotell inredda med såväl nordisk design som åländsk charm. Det bekväma boendealternativet passar både för dig som reser med familj, vänner, i affärer eller bara för en avkopplande retreat.

Semestra i en mysig stuga eller lyxigt klipphus vid havet

Åland är drömdestinationen för en avkopplande semester i en charmig stuga eller i ett modernt klipphus vid havet. De flesta stugor ligger havsnära eller vid strandlinjen. Här kan du vakna upp till fågelkvitter, njuta av dramatiska solnedgångar och slappna av i vår vackra skärgårdsnatur. Vi har stugor som passar alla plånböcker och sällskap, allt från enskilda stugor till stugbyar - så välkommen att boka din favoritstuga redan idag!

Boka din kompletta Ålandsresa - boende, aktiviteter och båtresa

Utöver boendet kan du också enkelt boka aktiviteter och din båtresa till och från Åland vid samma tillfälle genom oss. Utforska Åland på ditt sätt och låt oss hjälpa dig att planera din resa!

Boka online IMG KVAG EXT (4)

Gästhem

Se tillgänglighet på gästhem på Åland

Boka
Boka online img hotellrum-sang

Hotell

Se tillgänglighet på hotell på Åland

Boka
Boka online img stuga

Stuga

Se tillgänglighet på stugor på Åland

Boka
img sommaraland tjejer

Resepaket till Åland

Åland erbjuder allt för en fantastisk semester! Mysiga stugor, lyxiga hotell, fantastiskt fiske och natursköna golfbanor.…

Läs mer
img eckero bornholm mat

Ombord

På ett och samma fartyg samsas restauranger och kafé, bar med live-underhållning, mötesrum och taxfreebutik. Allt dessutom med en…

Läs mer
img sjokvarteret familj1

40 aktiviteter du inte får missa

Över 40 aktiviteter, sevärdheter och värdefulla tips på smultronställen du inte får missa på din Ålandssemester

Boka
img busslinjekarta-illustrerad

Tidtabell och rutt

Vilken tid passar det dig att åka på en kryssning eller reguljärresa? Här kan du se Eckerö Linjens tidtabell samt övrig info om…

Läs mer