Hem Resepaket Barnens Mariehamn med Mariebad
 • img mariebad flygfoto
 • img mariebad (1)
 • img mariebad (6)
 • img mariebad (2)
 • img mariebad (4)
 • img mariebad (5)
 • img mariebad (3)

Barnens Mariehamn med Mariebad

Prisexempel 3632:–
/4 personer

I PAKETET INGÅR:

 • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
 • Familjerum på Hotell Pommern
 • Frukost
 • Entré till Mariebad för 2 vuxna + 2 barn u. 12 år

Observera att priset endast är ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder. Prisexemplet ovan gäller i juni.

Ta med familjen till badhuset Mariebad i Mariehamn. Åk vattenrutchkana, testa strömkanalen och bara njut av att bada i det varma vattnet.

På badhuset Mariebad i Mariehamn omfamnas du av värmen som får dig att tro att du har hamnat på en varmare breddgrad. Här kan du prova på ångbastun, ta en uppfriskande dopp i kallvaken, eller helt enkelt slappna av i de bubblande varma poolerna. Utforska bassängerna, där även en av dem sträcker sig utomhus så att du kan bada under bar himmel. Men det finns mer! Ett äventyr väntar i form av en hisnande 65,5 meter lång vattenrutschbana. I en av poolerna finns också en liten stömkanal och en vattengrotta. De yngsta badgästerna kan även glädja sig åt en egen liten pool med en rutschkana som garanterar sprudlande skratt.

I badhuset finns ett café/restaurang som serverar allt från salta smårätter till fika och god glass. Om du längtar efter något matigare så kan du avnjuta läcker thailändsk mat.

För den ultimata avkopplingen har badhuset också en generös veranda som binder samman utesimbassängen med en sandstrand, som du kan njuta av på den varmare årstiden.

Läs mer på mariebad.ax

Boka ditt favoritboende för semestern på Åland!

På Åland finns många olika boendealternativ för alla smaker och budgetar. Du kan välja mellan traditionella stugor för en avkopplande vistelse nära naturen, charmiga gästhem med personlig service eller hotell med bekvämligheter som bastuavdelning och restauranger. Oavsett vad du föredrar, är Åland en underbar destination som kombinerar natur, kultur och avkoppling. Boka din resa till Åland med oss och upplev vad vår vackra ö har att erbjuda!

Boka online img smartpark flickor

Barnens Eckerö med Smart Park

Besök familjeparken där lekfullt lärande står i centrum. Testa elbilar, grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djur i…

Prisexempel 3722:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img viltsafari (1)

Barnens Eckerö med Viltsafari

Savannen kan kännas långt borta på Åland, men skenet bedrar. I Käringsund i Eckerö finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du…

Prisexempel 3183:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img karingsund rc

ÅL-inclusive på Käringsund

Spendera några sköna ÅL-inclusive dagar på Åland i sommar! Bo i stuga, ät gott i resortens restaurang och aktivera dig både på…

Prisexempel 10226:– /2 vuxna + 2 barn
Läs mer & boka
Boka online img familj strand

Ta familjen till Eckerö över dagen

Boka in sommarens roligaste dag på Åland. Färjan från Grisslehamn till Åland tar endast 2 timmar per väg och ni har drygt 4…

Prisexempel med bil t/r 1260:– /2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer & boka