Hem Resepaket Lillsemester på Hotell Pommern

Lillsemester på Hotell Pommern

Prisexempel 1107:–
/person

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r
  • Del i classic dubbelrum på Hotell Pommern
  • 3-rätters middag på Kvarter5
  • Frukost

Observera att priset är endast ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder. Prisexemplet ovan gäller i augusti.

Upplev småstaden Mariehamn med havet runt hörnet, nära till shopping, mysiga fik och många små gator att strosa runt längs.

Upptäck den idylliska pärlan Mariehamn, en småstad omgärdad av glittrande hav och en värld av möjligheter.

Med en befolkning på 12 000 invånare är Mariehamn en charmig skärgårdsjuvel, där allt du behöver ligger inom bekvämt gångavstånd. När du stiger ut från ditt hotell har du Torggatan, stadens gågata, bokstavligen ett stenkast bort. Denna pittoreska gata lockar med butiker, kaféer och restauranger, redo att stilla din shoppinglust och dina smaklökar.

Utforska stadens förtrollande gator och förundras över dess arkitektoniska skönhet, från praktfulla sekelskifteshus till modernistiska mästerverk.

När kvällen närmar sig, är det dags att återvända till ditt boende på Hotell Pommern. Koppla av i lobbyn med en välförtjänt dryck innan kvällens kulinariska äventyr tar sin början. Hotellets restaurang, Kvarter5, hyllad i White Guide Nordic, är redo att ta dig med på en smakresa i det nya nordiska kökets värld. Här kan du skåda kockarna i arbete i det öppna köket, och njuta av de mest delikata rätterna i en atmosfär av elegans och charm. Självklart ligger åländska råvaror som grund för menyn.

Hotell Pommern välkomnar dig till 95 moderna rum, där komfort och standard är nyckeln till ett bekvämt boende. Oavsett om du är här för affärsmöten eller en avkopplande småstadsvistelse så är detta ett bra utgångsläge i Mariehamn.

Boka online img mickels profilbild

Glampingpaket på Mickels Bondgård

Upptäck en unik och minnesvärd bondgårdsupplevelse och boka in en avkopplande glamping-semester på Mickels Gård i Gottby. I…

Prisexempel 1528:– /person
Läs mer & boka
Boka online img indigo (1)

Middagspaket på trivsamma Indigo Restaurang & Bar

Boka en fantastisk middag på restaurangen som huserar i Mariehamns kanske bäst bevarade stenhus. De äldsta delen är från…

Prisexempel 2502:– /person
Läs mer & boka
Boka online img dresslikemarie marie

Lillsemester med styling

Samla tjejgänget och boka en styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta…

Prisexempel 1346:– /person
Läs mer & boka
Boka online img havsvidden (16)

Livsnjutarens favoritpaket på HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna vid Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några…

Prisexempel 4445:– /person
Läs mer & boka