Hem Resepaket Lillsemester på Hotell Pommern

Lillsemester på Hotell Pommern

Prisexempel 1107:–
/person

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r
  • Del i classic dubbelrum på Hotell Pommern
  • 3-rätters middag på Kvarter5
  • Frukost

Observera att priset är endast ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder. Prisexemplet ovan gäller i juni.

Upplev småstaden Mariehamn med havet runt hörnet, nära till shopping, mysiga fik och många små gator att strosa runt längs.

Upptäck den idylliska pärlan Mariehamn, en småstad omgärdad av glittrande hav och en värld av möjligheter.

Med en befolkning på 12 000 invånare är Mariehamn en charmig skärgårdsjuvel, där allt du behöver ligger inom bekvämt gångavstånd. När du stiger ut från ditt hotell har du Torggatan, stadens gågata, bokstavligen ett stenkast bort. Denna pittoreska gata lockar med butiker, kaféer och restauranger, redo att stilla din shoppinglust och dina smaklökar.

Utforska stadens förtrollande gator och förundras över dess arkitektoniska skönhet, från praktfulla sekelskifteshus till modernistiska mästerverk.

När kvällen närmar sig, är det dags att återvända till ditt boende på Hotell Pommern. Koppla av i lobbyn med en välförtjänt dryck innan kvällens kulinariska äventyr tar sin början. Hotellets restaurang, Kvarter5, hyllad i White Guide Nordic, är redo att ta dig med på en smakresa i det nya nordiska kökets värld. Här kan du skåda kockarna i arbete i det öppna köket, och njuta av de mest delikata rätterna i en atmosfär av elegans och charm. Självklart ligger åländska råvaror som grund för menyn.

Hotell Pommern välkomnar dig till 95 moderna rum, där komfort och standard är nyckeln till ett bekvämt boende. Oavsett om du är här för affärsmöten eller en avkopplande småstadsvistelse så är detta ett bra utgångsläge i Mariehamn.

Boka online img katrina-logo

Se Katrina musikalteater på Åland

Se den gripande musikalteatern "Katrina" på Åland den 20 juli. En känslosam föreställning om kärlek och överlevnad i Ålands…

Prisexempel 2051:– /person
Läs mer & boka
Boka online img havv flygfoto

Livsnjutarens favorit – HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna vid Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några…

Prisexempel 4445:– /person
Läs mer & boka
Boka online img eckerohotell (7)

Goda smaker på Eckerö Hotell

Spendera ett avkopplande dygn på Ålands solsida Eckerö där du bor bekvämt på hotellet och avnjut en välsmakande 2-rätters middag…

Prisexempel 1671:– /person
Läs mer & boka
Boka online img havv flygfoto

Bli harmonisk på HavsVidden

Ta hand om dig själv och unna dig en avkopplande kortsemester på unika HavsVidden i Geta - där himmel möter hav. Bli bortskämd av…

Prisexempel 2164:– /person
Läs mer & boka