img curling tjej

Curling

  • Båtresa t/r, skärgårdsbord på returen
  • Curling
Prisexempel dagsresa 646:– /person

Tänk dig god mat och härlig sjöluft som uppladdning. Därefter ett par timmar i Ålands Curlingscenter – en toppmodern tvåbanorshall på Eckerö. Svalka er i curlingcentrets panoramabar och avsluta med en god middag och nöje.

Kombinera träningsläger, klubbkamp, tävling, fest, säsongsavslutning, möten eller konferens med curling över dagen. Båtresan till Åland tar bara två timmar och Eckerö Linjen skräddarsyr curlingpaketet med resa och även boende, mat och sidoaktiviteter för den som önskar.

Vianor Curlingcenter ligger alldeles intill inomhusarenan Eckerö Hallen i Eckerö. Curlinghallen är utrustad med banor av internationell tävlingsstandard. Byggnaden som är i två våningar omfattar även omklädningsrum på nedre plan samt på övre plan en lounge med panoramautsikt ut över de två curlingbanorna.

Curling med familjen, kompisarna eller kollegorna
Prova på Curling, en häftig upplevelse som stärker relationer och utvecklar teamet. Efter en kort genomgång om hur man spelar curling sätter ni på er curlingskor och hjälm. Sedan är det dags att kliva ut på isen och lära sig att lägga sten och sopa innan matchen startar. Begär pris vid bokning. För att kunna curla behöver ni vara minst 4 personer.

Resepaket dagsresa:
10.00 Båtresa från Grisslehamn till Åland
13.00 Ankomst till Eckerö på Åland.
14.00 Curling 2 timmar
16.00 Avkoppling och genomgång i panoramabaren
18.30 Båtresa från Eckerö till Grisslehamn, skärgårdsbord

Självklart skräddarsyr vi också curlingresan enligt era egna önskemål. Kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar er.

Vianor Curlingcenter har öppet året om!

I PRISET INGÅR:

Båtresa t/r med Eckerö Linjen samt 1 curlingpass à 2 timmar. Skärgårdsbord på returresan med M/S Eckerö. Prisexemplet är beräknat vid 10 personer.

img IS bowling

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Ni bor nära hallen och får mycket…

Prisexempel 1131:– /person
Läs mer
img IS simning

Simträning på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till…

Prisexempel 1036:– /person
Läs mer
img innebandy

Innebandy

Träna innebandy på Åland! Stärk lagandan genom att kombinera träning med nöjen och roliga aktiviteter.

Prisexempel 890:– /person
Läs mer
Img handboll

Handboll

Träna handboll i skärgården och bli ett bättre lag. På finns hallar som lämpar sig bra handboll och de fyller de internationella…

Prisexempel 861:– /person
Läs mer