Hem Sportresor Padel och tennis
  • img VA padel webb (4)
  • img VA padel webb (2)
  • img VA padel webb (3)
  • img VA padel webb (1)

Padel och tennis

Vi på Eckerö Linjen har över 20 års erfarenhet av att paketera träningsresor med boende, måltider och sidoaktiviteter. Vi tar helt enkelt hand om allt kring resan och ditt lag kan fokusera fullt ut på träning och matcher.

Med Eckerö Linjens resepaket åker hela sällskapet till Åland med fullt fokus på träning och matcher – vi tar hand om allt kring resan.

Nyhet! Padelcenter

Padelcenter Åland är Ålands modernaste padelhall som öppnade upp 2021. Padelhallen ligger intill köpcentrat Maxinge, några kilometer utanför Mariehamns centrum.

Padelcenter har lagt ner mycket planering innan hallen byggdes, som exempel är färgen på väggarna vald för att framhäva bollens kontur på bästa sätt och de har också lagt stor fokus på luftkvaliten i hallen. Belysningen är takhäng och höjer den visuella upplevelsen för att inte blända dig som spelare. I hallen finns tre padelbanor med samma typ av underlag som World Padel Tour och en center court med panoramaglas. Vill du träna mer eller värma upp inför spel finns också en singelbana.

Utöver padelbanor finns också två stycken badminton banor med ett Taraflex Sport M Performance 9,0 mm sportgolv som ger bra grepp utan att man fastnar vid förflyttning.

Racketar går att hyra och bollar finns att köpa i hallens smarta padelkiosk. För att handla behöver du betala med din mobiltelefon via appen LOVA som finns att ladda ner för både Android och Iphone.

Boka och betala på matchi.se

Läs mer på padel.ax

Mariehamn Lawn-Tennis Klubb

Den åländska klubben "Mariehamn Lawn-Tennis Klubb" har ca 500 medlemmar och tre heltidsanställda. Klubben har verksamhet året runt och ca 150 aktiva juniorer samt motionärer och veteraner. De håller även privatlektioner i både tennis och padel för både barn och vuxna. Föreningen driver tre anläggningar med fina möjligheter för lägerverksamhet och träning.

Bollhalla ligger ca tre kilometer utanför Mariehamns centrum. Det är en fin rackethall med tre inomhusbanor (plexipave) och tre badmintonbanor samt omklädningsrum och fina sociala utrymmen som klubbrum, pingisbord, kök m.m. Utanför hallen ligger klubbens två grusbanor som är öppna för uthyrning från mitten av maj till mitten av september.

I idrottsparken som ligger i Mariehamns Centrum har föreningen tre plexipavebanor som är öppna från maj till oktober. Intill finns många möjligheter till idrottsaktiviteter, t.ex. två fotbollsplaner med konstgräs, friidrottsanläggning, ishall och utegym.

Utomhus finns en padelbanan intill Bollhalla. Ytan är samma som används på World Padel Tour och är belyst med ledbelysning. Möjligheten att hyra/köpa racketar och bollar finns i Tennis Shopen i Bollhalla.

Boka och betala på matchi.se

Läs mer på mlktennis.com

Vid gruppbokningar, kontakta oss för komplett offert med resa och boende.

TURNERING 2024 img fotboll

Fotboll

Med gott om fotbollsplaner och turneringar är Åland som gjort för fotboll! Vi erbjuder fotbollspaket med boende, resor och…

Prisexempel 926:– /person
Läs mer & boka
Cup 2024 img hockey

Ishockey

Mitt i Mariehamn finns ishallen Islandia. Här ligger isen blank från mitten av augusti fram till april. Turneringar och…

Prisexempel 926:– /person
Läs mer & boka
img IS bowling

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Ni bor nära hallen och får mycket…

Prisexempel 926:– /person
Läs mer
img wha

Hallar och idrottsplaner

Vi gör det bekvämt för dig! Vi bokar allt från båtresa, träningstider och boende till måltider enligt dina önskemål.

Läs mer