Trafikuppehåll 7/1–20/1 2022 p.g.a. dockning. M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell igen fr.o.m. 21/1 2022.Läs mer
Som följd av rådande pandemiläge publicerar vi den 18/1 information om hur anslutningsbussarna kommer att trafikera. Våra anslutningsbussar är därför inte bokningsbara i dagsläget.Läs mer
img tennis

Tennis

Vi på Eckerö Linjen har över 20 års erfarenhet av att paketera träningsresor med boende, måltider och sidoaktiviteter. Vi tar helt enkelt hand om allt kring resan och ditt lag kan fokusera fullt ut på träning och matcher.

Med Eckerö Linjens resepaket åker hela laget till Åland med fullt fokus på träning och matcher – vi tar hand om allt kring resan.

Den åländska klubben "Mariehamn Lawn-Tennis Klubb" har ca 500 medlemmar och tre heltidsanställda. Klubben har verksamhet året runt och ca 150 aktiva juniorer samt motionärer och veteraner. De håller även privatlektioner för både barn och vuxna. Föreningen driver tre anläggningar med fina möjligheter för lägerverksamhet.

Bollhalla ligger ca tre kilometer utanför Mariehamns centrum. Det är en fin rackethall med tre inomhusbanor (plexipave) och tre badmintonbanor samt omklädningsrum och fina sociala utrymmen som klubbrum, pingisbord, kök m.m. Utanför hallen ligger klubbens två grusbanor som är öppna för uthyrning från mitten av maj till mitten av september.

I idrottsparken som ligger i Mariehamns Centrum har föreningen tre plexipavebanor som är öppna från maj till oktober. Intill finns många möjligheter till idrottsaktiviteter, t.ex. två fotbollsplaner med konstgräs, friidrottsanläggning, ishall och utegym.

Priser tennis
Utomhusbanorna 15 €/timme (ca. 150 kr)
Inomhus i Bollhalla från 16,90 € – 27 €/timme (ca 170-270 kr)

Bokning och betalning sker via föreningens onlinebokningssystem – www.mlk.paxxad.se

Vid större gruppbokningar kontakta föreningen:
Mariehamn Lawn Tennis Klubb
Norrbölevägen 11
AX-22100 Mariehamn

Kansli: +358 (0)18 23337 eller mobil: +358 (0)4573431228
Mer info finns på www.mlktennis.com