img brunch

Brunch

Inled dagen på bästa sätt och njut av en lång brunch med bästa utsikten. Brunch serveras på 10.00-avgången från Grisslehamn fr.o.m. den 18/2.
Webbpris brunch 180:– /person

Vem drömmer inte om en lång brunch med bästa utsikten? På 10.00-avgången från Grisslehamn kan du njuta av en härlig brunch i Restaurang Bornholm med massor av godsaker. Crêpes med blåbärsfyllning, kallskuret, olika ostar, krämig äggröra och mycket annat. Passa också på att testa någon av ÅCA, Ålands mejeriets, goda yoghurt. Avsluta med Ålandspannakaka.

Vi är väldigt måna om våra lokala producenter och är glada att kunna servera god och vällagad mat gjord på råvaror från Roslagen och Åland. Mer om vår matfilosofi och hur vi jobbar med råvaror kan du läsa här.

Brunchen serveras på 10.00-avgånger alla dagar fr.o.m. den 18/2.

Brunchbuffé 180:–/person vid webbokning
Ordinarie pris ombord 200:–

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder bör bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vår brunch i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi har minskat antalet sittplatser och påminner hela tiden om att hålla avståndet genom distansmarkeringar. Vi har handdesinficeringsmedel vid restaurangentrén och i början av varje buffélinje. Engångshandskar finns tillgängliga och ska användas då man tar mat från buffén. Vi har skyddande plexiglas över buffén och distansmarkeringar i golvet.

img sill skargardsbord

Stort skärgårdsbord

Mellan 19/4–22/9 serveras vårt omtyckta skärgårdsbord igen. Njut av svenska och åländska delikatesser som sillar, gräddlax,…

Webbpris 265:– /person
Läs mer
img av-omtanke ny

Res tryggt och säkert med oss!

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.…

Läs mer
img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer