img brunch

Brunchbuffé

Inled dagen på bästa sätt och njut av en lång brunch med bästa utsikten. Brunch serveras på 10.00-avgången från Grisslehamn.
Webbpris julbrunch 230:– /person
dish

Julbrunch

Se alla rätter som serveras på julbrunchen

Klicka här

Vem drömmer inte om en lång brunch med bästa utsikten? På 10.00-avgången från Grisslehamn kan du njuta av en härlig brunch i Restaurang Bornholm med massor av godsaker. Crêpes med blåbärsfyllning, kallskuret, olika ostar, krämig äggröra och mycket annat. Passa också på att testa någon av ÅCA, Ålands mejeriets, goda yoghurt.

Vi är väldigt måna om våra lokala producenter och är glada att kunna servera god och vällagad mat gjord på råvaror från Roslagen och Åland. Mer om vår matfilosofi och hur vi jobbar med råvaror kan du läsa här.

Brunchen serveras på 10.00-avgånger alla dagar. Under perioden 18/11-23/12 serveras en julbrunch alla dagar. Den vanliga brunchen har då fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm serveras på 10.00-avgången t.o.m. den 23/12, ej lördagar (då serveras julbord på 10.00-avgången).

Julbrunch 230:–/person vid webbokning
Ordinarie pris 250:–
(julbrunch webbpris 21,50 €, ordinarie pris 23,36 €)

Den vanliga brunchbuffén serveras igen fr.o.m. den 26 december 2022.

Brunchbuffé 180:–/person vid webbokning
Ordinarie pris ombord 200:–
(brunch webbpris 16,82 €, ordinarie pris 18,69 €)

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder bör bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

img rakmacka

Kafé Käringsund och lekrummet

I Kafé Käringsund serveras vällagad husmanskost, räksmörgåsar, grillrätter, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i…

Läs mer
img buffen victoria

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både skog…

Stort julbord från 365:– /person
Läs mer
img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer