Lördag 19/9 öppnas gränsen åter för inresande från Sverige till Åland. Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Brunch

Brunch

Inled förmiddagen på bästa sätt och njut av en lång brunch med havsutsikt. Brunch serveras på 10.00-avgången från Grisslehamn.
Webbpris brunchtallrik 120:– /person

Vem drömmer inte om en lång brunch med bästa utsikten? På 10.00-avgången från Grisslehamn kan du njuta av en härlig brunch i Restaurang Bornholm med massor av godsaker. Under sensommaren serveras brunchen på tallrik bekvämt till bordet.

Brunchtallrik 120:–/person vid webbokning
Ordinarie pris 140:– Barn 0-11 år äter för halva priset.

I brunchtallriken ingår äggröra, bacon, prinskorv, croissant, stekt potatis och en liten sallad samt bröd, gubbröra, lax, hårdost och kallskuret. Kaffe, te, juice och mjölk. Brunchtallriken serveras t.o.m. den 24 september.

Brunchbuffé igen fr.o.m. den 25 september

I slutet av september dukar vi åter upp vår härliga brunchbuffé i Restaurang Bornholm. Crêpes med blåbärsfyllning, karelsk pirog, krämig äggröra och mängder av kallskuret. Passa också på att testa någon av ÅCA, Ålands mejeriets, goda yoghurt.

Brunchbuffé 150:–/person vid webbokning
Ordinarie pris 170:– Barn 0-11 år äter för halva priset.

Vi är väldigt måna om våra lokala producenter och är glada att kunna servera god och vällagad mat gjord på råvaror från Roslagen och Åland. Mer om vår matfilosofi och hur vi jobbar med råvaror kan du läsa här.

Av omtanke!
Vi är måna om att du som gäst ska kunna njuta av vår brunch i Bufférestaurang Bornholm och därför har vi vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert även i buffén. Vi har minskat antalet platser i buffén till mindre än 50 % av normal kapacitet. Vi öppnar restaurangen 10 minuter före avgång och släpper in ett mindre antal gäster i gången. Vi har handdesinficeringsmedel vid restaurangentrén och i början av varje buffélinje. Engångshandskar finns tillgängliga och ska användas då man tar mat från buffén. Bestick, servett, bröd (flera sorter) och smör dukas fram till borden.Vi har skyddande plexiglas över buffén, distansmarkeringar i golvet och en luftigare möblering runt buffébordet för att möjliggöra ett mer distanserat flöde. Dessutom har vi bordsservering av drycker.