I bufférestaurang Bornholm kan du njuta av en kulinarisk resa genom årets alla årstider, där varje buffé är inspirerad av naturens skiftningar och säsongens bästa råvaror.
Vi inleder året med en smakfull skärgårdsbuffé med sillar, uppfriskande sallader och mycket annat gott från hav och land. Vid påsktid presenterar vi en färgstark påskbuffé med olika smaksatta sillar, rostbiff, örtrimmad lammfilé, primören sparris med hollandaisesås och självklart avslutar vi med den välkända finska desserten "memma". När sommaren närmar sig dukar vi åter igen upp skärgårdsbuffén och mot sensommaren övergår vi till en skaldjurs- och fiskbuffé som är en sann njutning för gommen.
När hösten närmar sig och löven börjar skifta färg, är det dags för höjdpunkten på hösten - viltbuffén. Här kan du förföra dina smaklökar med mustiga grytor, viltköttbullar och andra läckerheter från både skogen och havet. När julen närmar sig, välkomnar vi dig till vårt traditionella julbord med klassiska rätter från både Roslagen och Åland. Året avslutas med en glittrande nyårsbuffé som inkluderar delikatesser som hummer, räkor och mycket mer. Vi önskar dig en smakrik upplevelse och hoppas att du kommer att njuta av våra bufféer genom hela året! Läs mer om vad vi serverar då du skall åka längre ner.
Restaurangen är öppen enligt följande:
På 08.00-avgången serveras frukost, på 10.00-avgången serveras brunch och på 13.30-, 15.00- och 18.30- avgången serveras en stor buffé med olika teman beroende på säsong.
Observera att alla tider är angivna i lokala tider om inte annat nämns.