Med husbil och husvagn till Åland

Bara två timmars båtresa bort väntar Åland, en lugn och trygg idyll med en enastående vacker natur. Avstånden är korta så du hinner med mycket även under en kort vistelse. Här finns trivsamma och välutrustade campingplatser, såväl för tält och husvagn som för husbil. Åland är ett paradis för dig som älskar skärgården!
Husbil/husvagn från 380:-/enkel väg

Vägen till Grisslehamn slingrar sig vackert genom landskapet. Väl framme i Grisslehamn väntar en härlig sjöresa över till Eckerö på Åland. Det finns många bra sätt att tillbringa den på. Blir det soldäcket, restaurangerna eller taxfreeshopping?

Förmånliga båtavgångar för husvagnar och husbilar
Boka våra förmånliga platser för husbil och husvagn och njut av semestern på ett förmånligt sätt, från 380:–/enkel väg. Klicka på priser för att se vilka avgångar som är förmånliga för din husbil eller husvagn.

Åländska campingplatser
Välj campingplats i vilket vädersträck du vill, vart du än vänder nosen så har du havet runt dig. Åland bjuder på många vackra vyer och längs vägen finns många sevärdheter. Via broar och skärgårdsfärjor når du ut till den yttersta skärgården.

Vi rekommenderar att du bekantar dig med den åländska allemansrätten som skiljer sig från den svenska på visitaland.com/allemansratten

Priser

Åker du buss till båten, går ombord eller tar bilen med? Här kan du se alla våra biljettpriser.

Läs mer

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Läs mer