Konferensresor

Chartra M/S Eckerö

Välj mellan hel- eller halvcharter för ända upp till 800 personer för en eftermiddagskryssning med mat och underhållning ombord på M/S Eckerö.

Läs mer

Möte ombord

På M/S Eckerö finns mötesrum för grupper på 10-80 personer. Håll mötet på utresan och njut av vårt stora Skärgårdsbord på returresan.

Mötespaket från 319:-/person
Läs mer

Vi tipsar om aktiviteter

Våra duktiga säljare kan Åland och hjälper dig gärna med tips om aktiviteter och besöksmål när du bokar din resa till Åland. Välkommen att kontakta oss!

Läs mer

After Work varje fredag för grupper

Ta med kompisarna eller kollegorna på After Work-kryssning och avsluta veckan på bästa sätt.

Pris från 215:-/person
Läs mer

Konferens i Eckerö på Ålands solsida

Bo bekvämt och konferera i lugn och ro med havet som granne. Välj mellan att bo på hotell eller i stuga på Eckerö på Ålands solsida. De saltstänkta klippporna, de härliga sjöbodarna vid havet och lugnet från den vackra naturen gynnar kreativiten och ger dig en härlig mötesatmosfär.

Konferenspaket 2 dagar från 1444:-/person
Läs mer

Kickoff på Åland

Samla kollegerna och håll kickoff på Åland. Vårt förmånliga kickoffpaket stärker sammanhållningen och skapar minnen för livet. Paketpris inkl. resa, boende, måltider och konferensavgift.

Pris från 1575:-/person
Läs mer

Konferens på HavsVidden

Hotell HavsVidden är en fantastisk plats med utsikt över det mäktiga Norrhavet. Upplev det karga landskapet från de välutrustade konferensrummen.

Konferenspaket 2 dagar från 2092:-/person
Läs mer

Konferens i Mariehamn

Alandica Kultur och Kongress, Hotell Arkipelag, Hotell Pommern och Hotell Savoy och nyöppnade Hotell Park Alandia i Mariehamn har allt som behövs för en lyckad konferensresa. Vi ordnar allt med resa, boende, måltider och konferensutrymmen.

Konferenspaket 2 dagar från 1183:-/person
Läs mer