Hem Konferensresor Chartra M/S Eckerö
img mseckero dack manga

Chartra M/S Eckerö

Välj mellan hel- eller halvcharter för ända upp till 800 personer för en eftermiddagskryssning med mat och underhållning ombord på M/S Eckerö

M/S Eckerö lämpar sig utmärkt även för större träffar ombord. Välj mellan hel- eller halvcharter för en eftermiddagskryssning. Här finns plats för upp till 800 personer på en kryssning. Ät gott och njut av vårt stora nöjesutbud.

M/S Eckerö är den ultimata platsen för företagsevenemang och andra speciella tillfällen där du vill erbjuda något unikt och minnesvärt åt dina gäster.

Äter gör ni också bekvämt i bufférestaurangen där menyn varerar med olika teman efter säsongen. Men vi kan också anpassa måltiderna efter era specifika önskemål. Läs mer om maten ombord här.

För att säkerställa att dina gäster har en rolig och minnesvärd upplevelse har vi också ett stort nöjesutbud ombord med live-musik av våra kryssningsvärdar och inbjudna gästartister. Ombord finns ockås möjligheter för föreläsningar och presentationer om så önskas, vilket gör oss till en mångsidig plats för alla typer av evenemang.

Kontakta oss idag för att diskutera dina planer och önskemål för ditt kommande evenemang ombord på M/S Eckerö!

Programförslag
12.30 Turistbuss hämtar från överrenskommen plats
14.30 Ankomst till Grisslehamn, ombordstigning
15.00 M/S Eckerö avgår från Grisslehamn.
Underhållning i baren enligt önskemål, utställning/föreläsning i bistro Byholma eller något av våra mötesrum. Måltid i bufférestaurangen.
17.00 Ankomst till Eckerö. Gästerna stannar ombord
17.30 M/S Eckerö avgår från Eckerö.
19.30 Ankomst till Grisslehamn, vidare transport med buss.

Tider i exemplet gäller hämtning från Stockholm/Uppsala och en s.k. halvcharter där vi abonnerar bufférestaurangen, baren, Bistro Byholma och mötesrummen på kryssning med avresa kl. 15.00.

Kontakta oss för en visningsresa och offert!

img mote mseckero

Konferens på Åland

Alandica Kultur och Kongress, Hotell Arkipelag, Hotell Pommern, Hotell Park Alandia, HavsVidden och Käringsund Resort är förslag…

Prisexempel 2 dagar 2144:– /person
Läs mer
img mote tove

Mötesrum ombord

På M/S Eckerö finns mötesrum för grupper upp till 80 personer. Håll möte på utresan och njut av god mat på returresan.

Prisexempel 520:– /person
Läs mer