Lördag 19/9 öppnas gränsen åter för inresande från Sverige till Åland. Vi vill erbjuda dig en trygg och säker resa. Läs mer om våra säkerhetsåtgärder till följd av Covid-19,klicka här
Chartra M/S Eckerö

Chartra M/S Eckerö

Välj mellan hel- eller halvcharter för ända upp till 800 personer för en eftermiddagskryssning med mat och underhållning ombord på M/S Eckerö

M/S Eckerö lämpar sig utmärkt även för större träffar ombord. Välj mellan hel- eller halvcharter för en eftermiddagskryssning. Här finns plats för upp till 800 personer på en kryssning. Ät gott och njut av vårt stora nöjesutbud.

Programförslag
12.30 Turistbuss hämtar från överrenskommen plats.
14.30 Ankomst till Grisslehamn, ombordstigning.
15.00 M/S Eckerö avgår från Grisslehamn. Underhållning i baren enligt önskemål, utställning/föreläsning i bistro Byholma eller något av våra mötesrum. Beroende på gruppstorlek två eller tre dukningar i buffén med skärgårdsbord och två starköl. kaffe & avec serveras i baren.
17.00 Ankomst till Eckerö. Gästerna stannar ombord
17.30 M/S Eckerö avgår från Eckerö.
19.30 Ankomst till Grisslehamn.
Bekväm hemresa med turistbuss.
22.00
Hemma igen
(OBS! svenska tider!)

Tider i exemplet gäller hämtning från Stockholm/Uppsala och en s.k. halvcharter där vi abonnerar bufférestaurangen, baren, bistro och mötesrummen på kryssning med avresa kl. 15.00.

Kontakta oss för en visningsresa och offert!

I PRISET INGÅR:

Hämtning från hemorten med turistbuss, skärgårdsbord inklusive 2 starköl, kaffe och en avec.