Hem Konferensresor Mötesrum ombord
img mote tove

Mötesrum ombord

I PAKETET INGÅR:

  • Buss och båtbiljett t/r
  • Måltid
  • Mötesrum, enkel väg
Prisexempel 520:– /person

Våra mötesrum med havsutsikt ger extra krydda åt kreativiteten. Ombord äter du gott, fyndar i taxfreebutik Magasin Märket och kopplar till den ljuvliga havsutsikten.

Att bryta vardagens tristess och ge sig ut på äventyr är något som de flesta av oss drömmer om då och då. Ibland behöver man bara kasta loss från det dagliga kontorslivet och ge sig iväg på något som är både avkopplande och inspirerande. En tur till Åland kan vara precis det du och ditt sällskap behöver för att få en nytändning och en välbehövlig paus från vardagens rutiner.

M/S Eckerö erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva skärgården och Åland på ett avslappnat och underhållande sätt. Båten går från Grisslehamn i Roslagen, och med anslutningsbussar som tar dig bekvämt till och från båten blir hela resan smidig och enkel. Du behöver inte oroa dig för att hitta parkering eller ta dig till hamnen på egen hand – istället kan du bara luta dig tillbaka och njuta av resan.

När du kliver ombord på M/S Eckerö väntar en hel dags äventyr. Ombord finns alla bekvämligheter du kan önska dig, från restauranger och café där du kan njuta av god mat och dryck till butiken där du kan shoppa smycken, kosmetik, drycker och godis. Oavsett om du är ute efter avkoppling och stillhet eller aktiviteter och underhållning, så finns det något för alla ombord!

God och vällagad mat ombord

Vi lägger stor vikt vid att den mat vi serverar i våra restauranger ombord på M/S Eckerö ska erbjuda dig en exceptionell smakupplevelse. Vårt dedikerade team samarbetar nära med lokala producenter och vi strävar efter att använda råvaror som är hemmahörande i vår närregion, närmare bestämt i Roslagen och Åland. Vår meny är alltid anpassad efter säsongens råvaror och tillreds med omsorg. Varje rätt vi skapar ombord är en manifestation av vår passion för matlagning och vårt mål är att ge dig det där extra, kärleksfulla tillagningen som gör varje måltid minnesvärd.

Mötesrum med havsutsikt

Våra mötesrum med havsutsikt är inspirerar både produktiviteten och kreativiten. Havsutsikten är ockås perfekt för att bryta monotoni och stress som kan uppstå under långa arbetsmöten. En kort paus för att titta ut över det vidsträckta havet kan vara uppfriskande och ge deltagarna ny energi och klarhet.

Reseförslag mötespaket
Anslutningsbuss till Grisslehamn
kl. 10.00 M/S Eckerö avgår från Grisslehamn
Möte ombord 2 timmar
kl. 12.30 Gemensam lunch
kl. 14.30 Ankomst tillbaka till Grisslehamn
Returresa med anslutningsbuss

I konferensrum Båtsman och Jungman finns modern konferensutrustning som skärm med casting möjlighet, block och pennor. I Styrman finns projektor/PC-kanon, tv, whiteboard, blädderblock, block och pennor. Boka gärna till traktering till konferensrummet.

Önskar du behålla konferensrummet båda vägarna?
Boka gärna till konferensrummet på både utresan och returen.

  • Styrman (max 12 personer) SEK 500/enkel väg
  • Jungman (max 20 personer) SEK 800/enkel väg
  • Båtsman (max 50 personer) SEK 1200/enkel väg
  • Jungman + Båtsman (max 80 personer) SEK 2000/enkel väg
img mseckero dack manga

Chartra M/S Eckerö

Välj mellan hel- eller halvcharter för ända upp till 800 personer för en eftermiddagskryssning med mat och underhållning ombord…

Läs mer
img mote mseckero

Konferens på Åland

Alandica Kultur och Kongress, Hotell Arkipelag, Hotell Pommern, Hotell Park Alandia, HavsVidden och Käringsund Resort är förslag…

Prisexempel 2 dagar 2144:– /person
Läs mer