Info om trafikuppehållet och bokning av resa efter 24/1 hittar du här.

Sportresor

Ishockey

Mitt i Mariehamn finns ishallen Islandia. Här ligger isen blank från mitten av augusti fram till april. Turneringar och träningsläger – i Islandia står ishockeyn i fokus.

Läs mer

Handboll

Träna handboll i skärgården och bli ett bättre lag. På finns hallar som lämpar sig bra handboll och de fyller de internationella kraven. Ta med hela föreningen och träna tillsammans.

Läs mer

Fotboll

Med gott om fotbollsplaner och turneringar är Åland som gjort för fotboll! Vi erbjuder fotbollspaket med boende, resor och träningstider.

Läs mer

Innebandy

Träna innebandy på Åland! Stärk lagandan genom att kombinera träning med nöjen och roliga aktiviteter.

Läs mer

Volley och basket

På Åland finns elva volleyboll- och basketplaner för såväl träning som match. Vi hjälper ert lag att skräddarsy resan med resa, boende, måltider och plantiden.

Läs mer

Simträning på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till lyckad träning.

Läs mer

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Ni bor nära hallen och får mycket tid att bowla.

Läs mer

Tennis

Med Eckerö Linjens resepaket åker hela laget till Åland med fullt fokus på träning och matcher – vi tar hand om allt kring resan. På Åland finns tre anläggningar med fina möjligheter till träning och lägerverksamhet.

Läs mer

Curling

Åland Curlingcenter i Eckerö är en perfekt arena för såväl träning som tävling. Hallen är utrustad med banor av internationell tävlingsstandard.

Läs mer

Friidrott

Träna friidrott på Åland! I Eckerö Hallen kan ni träna inomhus oavsett årstid och på Wiklöf Holding Arena erbjuds högklassig träning utomhus.

Läs mer

Orientering

Orientera i skärgårdsmiljö med havet som granne. Ålands 6787 km2 består av massor av vacker natur och många havsvyer

Läs mer

Hallar och idrottsplaner

Vi gör det bekvämt för dig! Vi bokar allt från båtresa, träningstider och boende till måltider enligt dina önskemål.

Läs mer

Vi tipsar om aktiviteter

Våra duktiga säljare kan Åland och hjälper dig gärna med tips om aktiviteter och besöksmål när du bokar din resa till Åland. Välkommen att kontakta oss!

Läs mer

Tilläggsaktiviteter ungdomsgrupper

Boka någon av våra tilläggsaktiviteter för skol- och ungdomsgrupper. Fiske, paddling, fågelskådning, bowling, Go-Cart, ridning eller en dag på Äventyrsbadet Mariebad.

Läs mer