Sportresor

Sportresor

Åland ligger bara två timmars båtresa från Sverige och här finns utmärkta förutsättningar för att utöva de flesta sporter.

Vi på Eckerö Linjen har över 20 års erfarenhet av att paketera träningsresor med boende, måltider, träningstider och sidoaktiviteter. Vi tar helt enkelt hand om allt kring resan och ditt lag kan fokusera fullt ut på träning och matcher.

Fotboll

Med gott om fotbollsplaner och turneringar är Åland som gjort för fotboll! Vi erbjuder fotbollspaket med boende, resor och träningstider. Pris från 523:–

Ishockey

Mitt i Mariehamn finns ishallen Islandia. Här ligger isen blank från mitten av augusti fram till april. Turneringar och träningsläger – i Islandia står ishockeyn i fokus.

Innebandy

Träna innebandy på Åland! Stärk lagandan genom att kombinera träning med nöjen och roliga aktiviteter. Pris för innebandyweekend från 424:–/person.

Handboll

Träna handboll i skärgården och bli ett bättre lag. På finns hallar som lämpar sig bra handboll och de fyller de internationella kraven. Ta med hela föreningen och träna tillsammans.

Volley och Basket

På Åland finns elva volleyboll- och basketplaner för såväl träning som match. Vi hjälper ert lag att skräddarsy resan med resa, boende, måltider och plantiden.

Simträning på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till lyckad träning. Pris från 581:–/person.

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Pris bowlingpaket 2 dagar från 679:–/person.

Spela tennis

Med Eckerö Linjens resepaket åker hela laget till Åland med fullt fokus på träning och matcher – vi tar hand om allt kring resan. På Åland finns tre anläggningar med fina möjligheter till träning och lägerverksamhet.

Curling

Åland Curlingcenter i Eckerö är en perfekt arena för såväl träning som tävling. Hallen är utrustad med banor av internationell tävlingsstandard.

Friidrott

Träna friidrott på Åland! I Eckerö Hallen kan ni träna inomhus oavsett årstid och på Wiklöf Holding Arena erbjuds högklassig träning utomhus.

Orientering på Åland

Orientera i skärgårdsmiljö med havet som granne. Ålands 6787 km2 består av massor av vacker natur och många havsvyer. Pris från 455:–/person.

Hallar och idrottsplaner

På Åland finns hallar och planer som passar just er träning/tävling. Vi hjälper er att skräddarsy idrottslägret eller sportresan.