Sportresor

Tennis

Med Eckerö Linjens resepaket åker hela laget till Åland med fullt fokus på träning och matcher – vi tar hand om allt kring resan. På Åland finns tre anläggningar med fina möjligheter till träning och lägerverksamhet.

Läs mer

Curling

Åland Curlingcenter i Eckerö är en perfekt arena för såväl träning som tävling. Hallen är utrustad med banor av internationell tävlingsstandard.

Läs mer

Hallar och idrottsplaner

Vi gör det bekvämt för dig! Vi bokar allt från båtresa, träningstider och boende till måltider enligt dina önskemål.

Läs mer

Friidrott

Träna friidrott på Åland! I Eckerö Hallen kan ni träna inomhus oavsett årstid och på Wiklöf Holding Arena erbjuds högklassig träning utomhus.

Träningspaket från 747:-/person
Läs mer

Orientering

Orientera i skärgårdsmiljö med havet som granne. Ålands 6787 km2 består av massor av vacker natur och många havsvyer

Träningspaket från 474:-/person
Läs mer

Volley och basket

På Åland finns elva volleyboll- och basketplaner för såväl träning som match. Vi hjälper ert lag att skräddarsy resan med resa, boende, måltider och plantiden.

Träningspaket från 572:-/person
Läs mer

Handboll

Träna handboll i skärgården och bli ett bättre lag. På finns hallar som lämpar sig bra handboll och de fyller de internationella kraven. Ta med hela föreningen och träna tillsammans.

Träningspaket från 442:-/person
Läs mer

Innebandy

Träna innebandy på Åland! Stärk lagandan genom att kombinera träning med nöjen och roliga aktiviteter.

Träningspaket från 541:-/person
Läs mer

Fotboll

Med gott om fotbollsplaner och turneringar är Åland som gjort för fotboll! Vi erbjuder fotbollspaket med boende, resor och träningstider.

Träningspaket från 511:-/person
Läs mer

Ishockey

Mitt i Mariehamn finns ishallen Islandia. Här ligger isen blank från mitten av augusti fram till april. Turneringar och träningsläger – i Islandia står ishockeyn i fokus.

Träningspaket från 694:-/person
Läs mer

Bowling

Med vårt kompletta resepaket åker hela bowlinglaget till Åland med fullt fokus på träningen. Ni bor nära hallen och får mycket tid att bowla.

Träningspaket från 703:-/person
Läs mer

Simträning på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till lyckad träning.

Träningspaket från 603:-/person
Läs mer

Tilläggsaktiviteter ungdomsgrupper

Boka någon av våra tilläggsaktiviteter för skol- och ungdomsgrupper. Fiske, paddling, fågelskådning, bowling, Go-Cart, ridning eller en dag på Äventyrsbadet Mariebad.

Läs mer