img ms eckero hav

#YESECKERÖLINJEN

Vi gillar att se dina bilder på sociala medier när du reser med oss.

Vi på Eckerö Linjen gillar verkligen när du som gäst hashtaggar oss och delar din resa med oss i sociala medier. Det hade varit väldigt roligt om vi får använda just din fina bild på vår webbplats! Bilden kommer att publiceras främst på vår webbplats men kan också komma att publiceras i andra kanaler, såsom Instagram, Facebook, nyhetsbrev, ombord på M/S Eckerö eller i våra hamnterminaler i Grisslehamn och Eckerö. Den text, hashtags och kommentarer som tillhör bilden kan Eckerö Linjen välja att publicera i original eller som redigerad form. Vi kan också välja att inte publicera text/ hashtags alls.

Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yeseckerölinjen godkänner du till följande:
Du ger Eckerö Linjen AB (Org. nr: 516403-8837), en icke-exklusiv och global licens till att använda samtliga bilder som du har svarat #yeseckerölinjen till att användas i marknadsföringssyfte och på Eckerö Linjens webbplats. Vi marknadsför oss främst i sociala medier såsom Facebook och Instagram men även genom nyhetsbrev.

Härmed intygar du att:

  1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.
  2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.
  3. Eckerö Linjen inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
  4. Du befriar Eckerö Linjen från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer.
  5. Du befriar och accepterar att hålla Eckerö Linjen och alla personer som handlar för Eckerö Linjen räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.
  6. Genom att svara #yeseckerölinjen så godkänner du alltså att du har läst och förstått ovanstående villkor.

Vad betyder detta för dig?
Din bild kommer inte bara att bli synlig för dina egna följare utan även för alla andra som gillar Eckerö Linjen. Du har alltså möjlighet att inspirera andra med dina bilder och kanske få nya följare på samma gång!