• img aw frida
  • img aw burgare
  • img eckero noje

After Work med fredagsburgare

Avsluta veckan på bästa sätt och åk på fredagskryssning med M/S Eckerö. I priset ingår resa, hamburgare på högrev, dryck och nöje.
Pris 355:– /person

Stig ombord på M/S Eckerö och ta del av en minnesvärd fredagskväll! Vårt After Work-paket inkluderar vår burgare, noga tillagad av högrev och toppad med smakfullt bacon och ost. Till detta serveras frasig klyftpotatis och coleslaw. Som om det inte vore nog, ingår en öl eller ett glas vin samt en drinkkupong.

Men maten är bara början på den här festkvällen. Efter att du har njutit av din måltid, bjuder vi in dig att fortsätta kvällen i Klubb Kuling, vår bar ombord. Här kommer vår glada kryssningsvärd att underhålla dig med fartfylld live-musik, tillsammans med en talangfull trubadur. Det blir en kväll fylld av musik och glädje på M/S Eckerö. Här kan du se nöjesprogrammet för när du skall åka.

Till och från båten åker du bekvämt med anslutningsbuss och hela resan blir således både smidig och enkel. M/S Eckerö avgår kl. 15.00 från Grisslehamn och du är åter kl. 19.30 i hamnen för att sedan fortsätta din resa hemåt.

Pris 355:–/person

I priset ingår: Eckerö Linjen anslutningsbuss t/r, båtresa Grisslehamn–Eckerö t/r, hamburgare på högrev (alt. vegetarisk hamburgare) med tillbehör inkl. en starköl eller ett glas vin, samt en drinkkupong (4 cl).

After Work för grupper

Är ni 10 personer eller fler? Boka vårt After Work-paket för grupper för endast 335:–/person. Boka per telefon 0175-258 00/tryck 3.

Erbjudandet gäller fredagar 2/2-24/5 2024 och bokas per telefon senast kl. 19.00 dagen före avresa.

img huvudbild jan-mars

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img mseckero dack relax

Anslutningsbussar till Grisslehamn

Åk enkelt och bekvämt med våra anslutningsbussar från ett flertal orter.

Läs mer
img lelleochjampa padack

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer