img nyarslax

Festlig nyårsbuffé

Starta nyårsfirandet ombord på M/S Eckerö med en stor och festlig nyårsbuffé den 31 december.
Webbpris nyårsbuffé + buss + båt t/r 645:– person
dish

Nyårsbuffé

Se alla rätter som serveras på nyårsbuffén

Klicka här

Nyårsafton är en dag som måste firas, det gör vi också ombord på M/S Eckerö. Att kombinera den fantastiska utsikten över havet med en enastående buffé ger guldkant på dagen.

Höjdpunkten på nyårsafton är vår nyårsbuffé, skapad av våra kockar som har lagt ner all sin passion och kreativitet för att överraska dina smaklökar. När du går in i vår restaurang kommer dofterna från utsökta rätter omedelbart få dig att längta efter att sätta dig till bords.
Vad kan du förvänta dig? På buffén dukar vi upp delikatesser som lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle, Eckerös gubbröra på svartbröd, rökt tonfisk med pepparrotsost, torskfärserad röding med kräftsås, Vannaimeräkor, kalvfilé Oscar, sparris med hollandaisesås och mycket mer.

Nyårsbuffén serveras på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången den 31 december 2023.

Passa också på att göra ett besök i vår stora välsorterade taxfreebutik efter maten. Här hittar du allt från snygga accessoarer, smycken, väskor av hög kvalitet, dofter och kosmetika, goda drycker och massor med godis. För de mindre finns också en alldeles egen leksakshylla.

På nyårsafton är Bar Klubb Kuling stället att vara på om du vill njuta av härlig livemusik. Kryssningsvärdarna kommer att guida dig genom en kväll full av fantastisk musik och underhållning. Tillsammans med det talangfulla partybandet Kuling kommer de att skapa en atmosfär fylld av ljuvliga toner och dansglädje.

Ordinarie pris nyårsbuffé 495:–

Webbpris buss + båt t/r 150:–
Ordinarie pris 180:–

Barn har förmånen att avnjuta sina måltider till ett förmånligare pris. För att säkra en plats åt barn, oavsett ålder, krävs en förbokning i restaurangen. Måltider ombord kan enkelt bokas online till webbpris eller per telefon till ordinarie pris fram till dagen innan avfärd. Du kan även köpa din måltid ombord till ordinarie pris, förutsatt att det finns tillgänglighet i restaurangen. Notera vänligen att dryck till måltiden inte inkluderas i priset utan beställs och betalas på plats.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 018-28300 (Åland) eller 0175-258 00/tryck 3 (Sverige).

img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img rospiggen kott

À la carte restaurang Rospiggen

Utsökta menyer, skapade med säsongens råvaror som bas, och ett noggrant utvalt sortiment av viner för att förhöja varje rätt. Vår…

Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer