Gruppresor

Gruppresor

Följ med på en spännande gruppresa till Åland! Upplev Åland under en kort, men innehållsrik vistelse under ett par dagar eller njut av en längre vistelse på fasta Åland eller i skärgården.

Är ni 10 personer eller fler hjälper vi er att skräddarsy en resa som passar just er, här kan ni bekanta er med några exempel på gruppresor till Åland. Ring oss på telefon 0175-258 00, tryck 3 eller skicka ett mail till grupp@eckerolinjen.se så berättar vi mer.

Åland över dagen

Se det bästa av Åland under en dag med besöksmål som sjöfartsstaden Mariehamn, Kastelholms slott, Bomarsunds fästning och Ålands vackra skärgård.

Åland på tre dagar

Åland rymmer många sevärdheter och en spännande historia. Här besöker du bland annat Kastelholms slott och Sjökvarteret i mysiga Mariehamn.

Åland på ditt sätt

Föredrar du att resa i grupp men vill utforska resmålet själv? Här hjälper vi er med resa, boende och kringarrangemang men lämnar mycket egen tid att utforska Åland.

Historiska Åland

En resa fylld med Åland historia. Vi besöker bland annat Eckerö Post & Tullhus från början av 1800-talet då postvägen gick…

Konst över dagen

Besök Önningebymuséet med målningar av Elin Danielsson och J.A.G. Acke. Konstnärer som presenteras är bl.a. Vivi Munsterhjelm, Ida Gisiko, Elin Alfhild Nordlund.

Konstresa med övernattning

En resa till sjöfartsstaden Mariehamn på temat konst. Fördjupa dig i Ålands unika sjöfartshistoria med sin mångfald av både historisk och modern konst.

Bridgekryssning

Åk på bridgekryssning till Åland med Eckerö Linjen! Ät gott, koppla av och spela bridge i goda vänners sällskap. I vårt paket för grupper ingår resa, mat och kaffe.

Bouleresa till Åland

Samla hela boulegänget och åk till Åland över dagen. Här finns fina möjligheter till boule. Vill ni stanna längre har vi bekväma paket där resa, boende och mat ingår.

Körinternat

Sjung i genuin skärgårdsmiljö på Åland där sång och samvaro stå i centrum. Här finns trivsamma lokaler för körsång med sevärdheter och aktiviteter på nära avstånd.

Vi tipsar om aktiviteter

Våra duktiga säljare kan Åland och hjälper dig gärna med tips om aktiviteter och besöksmål när du bokar din resa till Åland. Välkommen att kontakta oss!