Hem Kryssningar Skärgårdskryssningar
  • img eckerolinjen parpadack
  • img skargardsbord tallrik
  • img_parfymen_doftprov
  • img ms eckero hav

Skärgårdskryssningar

Upplev den fantastiska utsikten över Ålands hav och njut av vår populära skärgårdsbuffé under din skärgårdskryssning med Eckerö Linjen. Om du vill upptäcka mer av Ålands vackra skärgård kan du enkelt boka boende och färdiga resepaket samtidigt som du bokar din båtresa.

Skärgårdsbuffé med noggrant utvalda rätter

Mellan 2/4–22/8 2024 serverar vi vår populära skärgårdsbuffé ombord, fyllt av skärgårdens smaker och lokala råvaror. Varje år tar våra erfarna köksmästare omsorgsfullt fram rätter som speglar havets, Ålands och Roslagens skärgårdssmaker, självklart med fisk och råvaror från lokala fiskare och producenter.

För dig som inte gillar fisk finns mycket annat att välja mellan, bland annat kötträtter, sallader och veganska alternativ. På dessertbordet hittar du dessutom alltifrån ostbricka och Ålandspannkaka till jordgubbstårta och glass. Ta en titt på hela vår meny.

Buffén serveras alla dagar på avgången kl. 13.30, 15.00 och 18.30. Reser du i ett stort sällskap eller med barn? Vi har extra bra priser för sällskap på 10 personer eller fler, och barn äter alltid till ett förmånligare pris.

Skärgårdskryssning med underhållning

Under din skärgårdskryssning med Eckerö Linjen kan du njuta av livemusik och underhållning i Klubb Kuling på nästan alla våra avgångar. Våra omtyckta kryssningsvärdar och trubadurer gör din skärgårdskryssning extra minnesvärd med sång, musikunderhållning och musikfrågesport med roliga priser. Vill du planera in din skärgårdskryssning när en särskild musiker, band eller nöjesgrupp gästar båten? Upptäck hela vårt planerade nöjesprogram för din skärgårdskryssning.

Innan skärgårdskryssningen är över hinner du självklart också med shopping i vår välsorterade butik ombord, där du bland annat hittar prisvärda smycken, kosmetika, dryck och snacks.

Upptäck Ålands skärgård

Vi har flera färdiga resepaket för dig som vill kliva av båten och upptäcka mer av Ålands fantastiska skärgård och natur. Oavsett om du reser med vänner, familj, partner eller ensam finns något att uppleva för alla åldrar och intressen. Upptäck skärgården på egen hand genom att hyra cyklar, bil eller MC, boka ett fiskepaket med egen båt eller hyr en egen stuga precis intill strandkanten. Hela resan med boende, aktiviteter och båtresa tur och retur bokar du enkelt i en och samma bokning här på webben

Boka din skärgårdskryssning med Eckerö Linjen

Är du redo för en skärgårdskryssning med Eckerö Linjen? Välj det datum och den avgång som passar dig bäst och förbered dig på en fantastisk utsikt över Ålands hav. Hela skärgårdskryssningen tar totalt 4,5 timmar, vilket betyder att du hinner njuta av skärgårdsbord och underhållning men ändå kommer hem igen innan dagen är slut. Vi erbjuder anslutningsbussar från 30 orter som tar dig hela vägen till båten och hem igen utan någon extra avgift.

Se alla våra kryssningspriser

AVGÅNG GRISSLEHAMN
*Dagligen *
kl. 10.00 (ankomst Eckerö kl. 13.00)
kl. 15.00 (ankomst Eckerö kl. 18.00)
kl. 20.00 (ankomst Eckerö kl. 23.00)

AVGÅNG ECKERÖ
*Dagligen *
kl. 08.00 (ankomst Grisslehamn kl. 09.00)
kl. 13.30 (ankomst Grisslehamn kl. 14.30)
kl. 18.30 (ankomst Grisslehamn kl. 19.30)

Alla tider är lokala.

Skärgårdsbuffén serveras på avgången kl. 13.30, 15.00 och 18.30, alla dagar mellan 2/4–22/8 2024.

Varmt välkommen på skärgårdskryssning med Eckerö Linjen!

img eckero bornholm mat

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer
img huvudbild april-maj

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img sommaraland tjejer stol-spegelvand

Resepaket för hela familjen

Oavsett om du söker lugn och ro eller äventyr under semestern, är Åland en perfekt destination för hela familjen.

Läs mer