Mässerbjudande på Käringsund

Pris 1400:–
/person

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r
  • Brunch på utresa med M/S Eckerö
  • Boende i bungalow en natt
  • Frukost
  • Middag i Bistro-restaurangen
  • Skärgårdsbord på returresa med M/S Eckerö

Ps. Kom ihåg att välja till brunch och skärgårdsbord i bokningsskedet för att de ska ingå i paketet.

Boka in vårt mässerbjudande på Käringsunds Resort & Conference där resa, boende och måltider ingår.

Passa på att ladda batterierna på Åland och boka in vårt mässerbjudande till kanonpris. Börja resan ombord på M/S Eckerö och avnjut en fantastisk brunch i Bufférestaurang Bornholm. Väl framme checkar du in i strandnära nyligen renoverade bungalow, som ligger på gångavstånd till aktiviteter och bekvämligheter vid semesteranläggningen.

Käringsund är en idyllisk skärgårdsby på Ålands västkust i Eckerö. Här njuter du av havet och ett av Östersjöns vackraste landskap samtidigt som du förälskar dig i raden av gråa och röda sjöbodar i småbåtshamnen som ligger på promenadavstånd från resorten. Njut av avkopplande stunder fyllda med sol och bad på resortens stora sandstrand eller vid den uppvärmda poolen på den stora terassenn. Vid strandkanten finns också en veduppvärmd badtunna samt bastu som bokas.

I paketet ingår en middag i anläggningens Bistro-restaurang. Oavsett om du sitter inomhus, ute på terassen eller i den nya Paviljongen, ingår en underbar utsikt över havet och stranden. Efter en god natts sömn dukas det upp en stor frukost med åländska inslag.

På hemresan med M/S Eckerö njuter du av ett stort skärgårdsbord i Bufferestaurang Bornholm. Passa också på att fynda godsakerna i den välsorterade taxfreebutiken ombord.

Erbjudandet kan bokas under perioden:
1 maj 2022 - 23 juni 2022
27 juni 2022 - 2 juli 2022
7 augusti 2022 - 25 september 2022