Massor med underhållning

Massor med underhållning

Underhållning ombord

I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz, tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.

Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Häng med på en underhållande kryssning du också!

Boka

Vad sägs om en skön stund i solen? Välkommen på en svalkande drink, en glass eller varför inte en räkmacka och njut av båtresan, underhållningen och utsikten! Under tiden 19/6-20/8 har vi sommarparty på soldäck med liveband.

Vi gör allt för att du ska trivas och blandar friskt mellan dansmusik, frågesport, önskelåtar och mycket annat. Förutom våra kryssningsvärdar kommer populära liveband och trubadurer ombord. Det är med andra ord alltid något roligt på gång.

Carol, Tobias & Andreas – ”Larssons frestelse”

Liveband veckorna 25, 28 och 31.

”Larssons frestelse” består av Eckerö Linjens trubadur-duo Tobias Granbacka och Carola Larsson, här i förstärkning av den duktiga gitarristen Andreas Jacobson. Trion spelar sköna sommarlåtar i alla genrer, såväl bekanta svenska som aktuella internationella hits.

The Flowerhead

Liveband vecka 32

Vecka 32 kliver the Flowerhead ombord på M/S Eckerö. Underhållning utlovas på hög nivå med den fartfyllda trion.

Mammas Pojkar

Liveband vecka 27

Mammas Pojkar har erfarenheter både nationellt och internationellt, t.ex Fame Factory, Dansbandskampen, Melodifestivalen, kompat artister som Pernilla Wahlgren, Erik Segerstedt, Bobby Kimball (TOTO), Peter Cetera (Chicago) m.fl.

Bengans Trio

Liveband vecka 29

”Bengans Trio” med sångaren och trubaduren Bengan Finnäs i spetsen ser alltid till att publiken trivs. Bandet spelar allt från modern musik till oförglömliga hits, både svenska guldkorn och internationella, allt för att lyfta stämningen till topp och få publiken med i sång och dans.

Duon Jesper Andersson och Lennart Kåge

Liveband vecka 30

I östgötska skogar dessa herrar hör hemma, men ofta de hus och familj får lämna. För att spela för folket i dur och i moll, allt från skärgårdsjazzvals till pubrocknroll. Denna vecka längst bak på däck nr åtta, med solen och havet på Eckerös flotta! Så ta dig en dag på denna trevliga skuta, på M/S Eckerö där alla kan njuta!

Two4you

Liveband veckorna 26 och 33

Two4you är en trion som spelar covers innehållande allt från dansmusik till rock och partylåtar. Andreas, Patrik och Kalle heter killarna som spelar sommarlåtarna ni känner igen och älskar. Sjung med och njut av solen och havet!

Nöjeskalender

  • Sommarparty vecka 29-33
  • Vecka 34
  • Vecka 35

Våra kryssningsvärdar

Jampa Jansson

Lennart "Lelle" Eriksson

P-A Forsén

Mats Larsson