Massor med underhållning

Massor med underhållning

Underhållning ombord

I Eckerö Linjens nöjespåse hittar du allt från musikquiz, tävlingar, lotterier och förstås en hel del underhållning.

Vi börjar veckan lugnt med gästmusiker, trubadurer och avslutar med fartfylld partymusik. Häng med på en underhållande kryssning du också!

Boka

Sensommaren är här och med den en massa nöje ombord på M/S Eckerö.

Vi inleder veckan med Paf Bingo varje måndag med start den 4 september, så passa på att prova lyckan. På våra tematisdagar ”Äntligen tisdag” hittar vi alltid på något kul och bjuder på tävlingar, lotterier eller så gästas vi av en showgrupp. Onsdagar och torsdagar är vidga åt pianister och på fredag kliver trubaduren ombord. Under helgen spelas det partymusik och var tredje söndag bjuder vi på härlig jazzmusik.

Bingo varje måndag

Vi inleder veckan med PAF Bingo varje måndag, så välkommen ombord på 10.00- och 13.30-turen och prova lyckan. Bingon körde igång den 4 september och avslutas med en säsongsavslutning den 20 november.

Äntligen tisdag

Tematisdagen ”Äntligen tisdag” är dagen då vi har lite extra roligt ombord. Vi bjuder på tävlingar, frågesporter, lotterier, önskelåtar men allt som oftast är det en showgrupp ombord som drar igång en sprakande show med olika teman. Så håll en extra koll på tisdagen i nöjesschemat och se vad som händer när du åker.

Nöjeskalender

  • Vecka 42
  • Vecka 43
  • Vecka 44
  • Vecka 45

Våra kryssningsvärdar

Jampa Jansson

Lennart "Lelle" Eriksson

P-A Forsén

Mats Larsson