Hem Resepaket Rockoff festivalpaket
  • img rockoff2023 (4)
  • img rockoff2023 (1)
  • img rockoff2023 (3)
  • img rockoff2023 (2)

Rockoff festivalpaket

19 juli – 27 juli 2024
Prisexempel 1774:–
/person

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Boende en natt
  • Rockoff dagpass vald dag

Observera att priset endast är ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder samt tillägg. Exemplet är beräknat med boende på Hotell Cikada.

Vill du inte ta med bilen så kan du åka anslutningsbuss till Grisslehamn för samma pris. Observera att lokalbuss Eckerö-Mariehamn inte ingår i priset.

Under de nio fantastiska sommardagarna som Rockoff pågår förvandlas Åland till en pulserande nöjesmetropol. Artister som Bolaget, Fröken Snusk, Mapei, Duojag och många fler bidrar till feststämningen.

Stämningen är på topp hela veckan när artisterna intar scenen i Mariehamn. Dansa, sjung med, njut av en god måltid eller drick något gott. Festivalområdet sjuder av härlig stämning och genuin festivalanda. Köp enkelt ett dagsfestivalpass hos oss.

Dagspass, 1 dag: Upplev din favoritartist vid scenen. Observera att med dagsbiljett kan du tyvärr inte lämna området och återvända på samma biljett.

Artister:
19/7 Ab Livet, Medina, Sofie Svensson & Dom där
20/7 Windows95man, Mapei, Lillasyster
21/7 Peg Parnevik, Lordi, LSBS
22/7 Carola, Lucianoz
23/7 Samir & Viktor, Dagny, Tjuvjakt
24/7 Bolaget, Anji
25/7 Nause, Duojag
26/7 Jay Smith, Lov1, Dom Första
27/7 Fröken Snusk, K-391, Emil Assergård

Läs mer om Rockoff och artisterna på Rockoff.nu

Boka ditt favoritboende för semestern på Åland!

På Åland finns många olika boendealternativ för alla smaker och budgetar. Du kan välja mellan traditionella stugor för en avkopplande vistelse nära naturen, charmiga gästhem med personlig service eller hotell med bekvämligheter som bastuavdelning och restauranger. Oavsett vad du föredrar, är Åland en underbar destination som kombinerar natur, kultur och avkoppling. Boka din resa till Åland med oss och upplev vad vår vackra ö har att erbjuda!

Boka online img sparklaserarena (1)

Barnens Eckerö med Spark Laser Arena

Spark Laser Arena vid Smart Park är en fristående attraktion som kan spelas i lag eller individuellt och varje spelare ska…

Prisexempel 3318:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img smartpark flickor

Barnens Eckerö med Smart Park

Besök familjeparken där lekfullt lärande står i centrum. Testa elbilar, grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djur i…

Prisexempel 3722:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img viltsafari (1)

Barnens Eckerö med Viltsafari

Savannen kan kännas långt borta på Åland, men skenet bedrar. I Käringsund i Eckerö finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du…

Prisexempel 3183:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img familj strand

Ta familjen till Eckerö över dagen

Boka in sommarens roligaste dag på Åland. Färjan från Grisslehamn till Åland tar endast 2 timmar per väg och ni har drygt 4…

Prisexempel med bil t/r 1260:– /2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer & boka