Hem Resepaket Ta familjen till Eckerö över dagen
 • img familj strand
 • web-DegersandHorizontalSideViewErik
 • img smartpark (1)
 • img smartpark (6)
 • img viltsafari-struts
 • img viltsafari-lama
 • img alands fiskemuseum (2)
 • img alands fiskemuseum (3)
 • img karingsund rc
 • img karingsund resort (1)

Ta familjen till Eckerö över dagen

I PAKETET INGÅR:

 • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen

Pris för aktivitet i land tillkommer, välj aktivitet i nästa steg. Prisexemeplet är beräknat för 2 vuxna och 2 barn under 12 år i juni.

Prisexempel med bil t/r 1260:– /2 vuxna + 2 barn u. 12 år

Boka in sommarens roligaste dag på Åland. Färjan från Grisslehamn till Åland tar endast 2 timmar per väg och ni har drygt 4 timmar att utforska Eckerö. Gå på Smart Park, viltsafari, bada vid Degersand eller besök Jakt- och Fiskemuseet.

Ta färjan till Åland och utforska Eckerö över dagen. I Eckerö finns allt för en lyckad dag med familjen. Resan börjar redan ombord på M/S Eckerö med god mat och en tipsrunda för barnen. Väl framme finns många smultronställen att besöka. Visste du att Ålands kanske finaste badstrand ligger i Eckerö på Degersand? Sparka av dig skorna redan vid parkeringen och vandra ner över sandynen för att slutligen doppa tårna i vattnet. På stranden finns en kiosk med enklare smårätter, glass och kall dryck och en bit längre upp finns en restaurang och lekplats. Här går lätt många timmar.

Besök också allaktivitetsparken Smart Park och testa elbilar för barn, små grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djuren i bondgården och missa inte parkens populäraste attraktion - vattenlekplatsen ”Slaget om Bomarsund”. I anslutning till Smart Park finns Sparks Laser Arena där varje spelare ska försöka samla så många poäng som möjligt genom att träffa varandra med en laserstråle.

Styr också nosen mot Käringsund och Viltsafarit där det finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du kan följa med på viltsafari och se kron- och dovhjort, struts, lamor och vildsvin på riktigt nära håll. Intill Viltsafarit finns Ålands jakt- och fiskemuseum som är inhyst i en byggnad liknande ett knippe sjöbodar. Inne i museet får du lära dig om det åländska skärgårdslivet, naturen och om jakt- och fiskekulturen såväl förr som i nutid. Under sommaren visar dom också uställningen "Baja Bajs!" som får barnen att fnissa.

Passa också på att strosa ner bland sjöbodarna och ta en mjukglass vid Bodegan eller vandra vidare längs stigen över berget och utforska Käringsunds Resort- och Conferense med utomhuspool, trampcyklar, minigolfbana och mycket annat.

Trötta, glada och fulla med nya minnen kliver ni på M/S Eckerö som tar er tillbaka till Grisslehamn.

Stanna lite längre!

Stanna några dagar och boka boende som passar just dig och ditt sällskap! Runtom på Åland finns stugor, gästhem och hotell för alla smaker och plånböcker. Bekanta dig med boendealternativen och boka din resa till Åland med oss.

Boka online img mariebad flygfoto

Barnens Mariehamn med Mariebad

Ta med familjen till badhuset Mariebad i Mariehamn. Åk vattenrutchkana, testa strömkanalen och bara njut av att bada i det varma…

Prisexempel 3632:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img viltsafari (1)

Barnens Eckerö med Viltsafari

Savannen kan kännas långt borta på Åland, men skenet bedrar. I Käringsund i Eckerö finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du…

Prisexempel 3183:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img karingsund rc

ÅL-inclusive på Käringsund

Spendera några sköna ÅL-inclusive dagar på Åland i sommar! Bo i stuga, ät gott i resortens restaurang och aktivera dig både på…

Prisexempel 10226:– /2 vuxna + 2 barn
Läs mer & boka
Boka online img smartpark flickor

Barnens Eckerö med Smart Park

Besök familjeparken där lekfullt lärande står i centrum. Testa elbilar, grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djur i…

Prisexempel 3722:– /4 personer
Läs mer & boka