Hem Resepaket Barnens Eckerö med Viltsafari
  • img viltsafari (1)
  • img viltsafari-struts
  • img viltsafari-svin
  • img viltsafari-lama
  • img viltsafari (4)
  • img viltsafari (2)

Barnens Eckerö med Viltsafari

14 juni 2024 - 17 augusti 2024
Prisexempel 3183:–
/4 personer

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Boende i sovstuga en natt inkl linne
  • Entré till Viltsafari

Prisexempelt är beräknat med boende vid Käringsund Resort. Observera att priset endast är ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder.

Vill du inte ta med bilen så kan du åka anslutningsbuss till Grisslehamn för samma pris. Viltsafari och Käringsund är på promenadavstånd från Eckerö Linjens hamn.

Savannen kan kännas långt borta på Åland, men skenet bedrar. I Käringsund i Eckerö finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du kan följa med på viltsafari och se kron- och dovhjort, struts, lamor och vildsvin på riktigt nära håll.

Safarit startar vid Ålands Jakt- och Fiskemuseum och turen tar ca 45 minuter. Under turen stannar vi till flera gånger och ni får kliva ur vagnen vid flera tillfällen för att se djuren närmare. Turvagnen rymmer ca 40 personer och har tak så turen kan genomföras också vid regn.

Vid entrén till safarit finns en liten safarishop med kaffe, läsk, glass, sötsaker och souvenirer. I safarishoppen finns också köttprodukter såsom viltkorv, rökt hjort- och vildsvinskött samt strutsägg, så kom ihåg att ta kylväskan med.

Turtider 2024
14/6-20/6: alla dagar kl. 12.00, 13.00, 14.00
22/6-3/8: alla dagar kl. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00
4/8-17/8: alla dagar kl. 12.00, 13.00, 14.00
Midsommarafton stängt.

Läs mer på granbergs.ax/viltsafari

Boka ditt favoritboende för semestern på Åland!

På Åland finns många olika boendealternativ för alla smaker och budgetar. Du kan välja mellan traditionella stugor för en avkopplande vistelse nära naturen, charmiga gästhem med personlig service eller hotell med bekvämligheter som bastuavdelning och restauranger. Oavsett vad du föredrar, är Åland en underbar destination som kombinerar natur, kultur och avkoppling. Boka din resa till Åland med oss och upplev vad vår vackra ö har att erbjuda!

Boka online img mariebad flygfoto

Barnens Mariehamn med Mariebad

Ta med familjen till badhuset Mariebad i Mariehamn. Åk vattenrutchkana, testa strömkanalen och bara njut av att bada i det varma…

Prisexempel 3382:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img sparklaserarena (1)

Barnens Eckerö med Spark Laser Arena

Spark Laser Arena vid Smart Park är en fristående attraktion som kan spelas i lag eller individuellt och varje spelare ska…

Prisexempel 3318:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img karingsund rc

ÅL-inclusive på Käringsund

Spendera några sköna ÅL-inclusive dagar på Åland i sommar! Bo i stuga, ät gott i resortens restaurang och aktivera dig både på…

Prisexempel 10226:– /2 vuxna + 2 barn
Läs mer & boka
Boka online img smartpark flickor

Barnens Eckerö med Smart Park

Besök familjeparken där lekfullt lärande står i centrum. Testa elbilar, grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djur i…

Prisexempel 3722:– /4 personer
Läs mer & boka