Stora skärgårdsbordet

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser som gräddlax, svartbröd, kallskuret, korv från musko Rökeri och mycket annat. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Helt enkelt gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.
Webbpris 255:-/person

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval. Vi har ett nära samarbete med den italienska vingården Zonin. Deras viner finns hos oss som ”Ship’s Wine” och ”Captain’s Choice”. Vi samarbetar även med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och svenska whiskytillverkaren Mackmyra.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Skärgårdsbordet serveras mellan den 1/3-2/4, 14/4-24/9 och 26-30/12.

Förmånligt skärgårdsbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter för SEK 10/1 €.

Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Vår nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r när du bokar buffé online. Njut av god mat, medryckande underhållning och handla förmånligt i taxfreebutiken.

Buss + båt t/r + Vardagsbord 195:-/person
Läs mer