• img sill skargardsbord
  • img skargardsbord tallrik
  • img bornholm parvidfonster

Stort skärgårdsbord

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, sillar, svartbröd, kallskuret, korv från Musko Rökeri och mycket annat.
dish

Skärgårdsbord

Se alla rätter som serveras på skärgårdsbordet

Klicka här

Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat. På skärgårdsbordet dukar vi upp delikatesser från Roslagen och Åland. Njut av olika sillar, gräddlax, gubbröra, Musko korv, getostgratinerade rödbetor, kalvrostbiff och mycket annat gott. På efterrättsbordet hittar du bl.a. ostbricka, Ålandspannkaka, tårtor och glass.

Skärgårdsbordet serveras igen sommaren 2024. Prisuppgifter och datum uppdateras inom kort.

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img mseckero dack relax

Dagskryssa till Åland

Boka in en dag till havs med god mat och härlig underhållning. För bästa pris – boka online!

Buss + båt t/r + nöje 150:– /person
Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Buss + båt t/r + nöje 150:– /person
Läs mer