Stora skärgårdsbordet

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser som gräddlax, svartbröd, kallskuret, korv från musko Rökeri och mycket annat. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Helt enkelt gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.
Webbpris 245:-/person

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval. Vi har ett nära samarbete med den italienska vingården Zonin. Deras viner finns hos oss som ”Ship’s Wine” och ”Captain’s Choice”. Vi samarbetar även med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och svenska whiskytillverkaren Mackmyra.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Förmånligt skärgårdsbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter gratis. Observera att plats i restaurangen alltid bör bokas även för barn.

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz, liveband och sommarparty på däck. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r vid förhandsbokning av buffé. Njut av god mat i Buffet Bornholm, koppla av till glad underhållning i baren och handla förmånligt i taxfreebutik. Erbjudande gäller på 10.00 och 15.00-avgången.

Buss + båt t/r + skärgårdsbord 245:-/person
Läs mer