• img skargardsbuffe rakor
  • img skargardsbord tallrik
  • img skargardsbord matfoton (4)
  • img skargardsbord matfoton (2)

Stor skärgårdsbuffé

Vårt omtyckta skärgårdsbuffé står uppdukat 2/4-22/8 med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, sillar, svartbröd, kallskuret, korv från Musko Rökeri och mycket annat.
Webbpris från 335:– /person
dish

Skärgårdsbuffé

Se alla rätter som serveras på skärgårdsbuffén

Klicka här

På vår skärgårdsbuffé bjuder vi inte bara på en enastående måltid utan även på en mångfald av läckerheter från våra lokala producenter. Vår buffé är en symfoni av smaker där du kan njuta av både klassiska favoriter och spännande nyheter från hav och land.

På fisksidan finns bl.a. gravad lax med hovmästarsås och en smakrik laxpaté, varmrökt lax, en variation av sillar, klassisk matjessill, läcker gräddlax och traditionell gubbröra. För dig som söker vegetariska alternativ finns kallrökt tofu och Svill, samt en riklig mängd tillbehör såsom ägghalvor, smakrika sallader och småplock.

På köttsidan lockar vi med en lika imponerande variation av läckerheter. Från kryddig chorizo till honungsfläsk och Musko-korv med sin karakteristiska smak.
På den varma buffén hittar du bl.a getostgratinerade rödbetor, BBQ-revbensspjäll, lax med hollandaisesås och vår kalvrostbiff som smälter i munnen. Här finns också en rad tillbehör såsom rostade grönsaker, potatisgratäng och klassiska såser för att komplettera din måltid på bästa sätt.

När det är dags för sötsaker kommer vårt efterrättsbord inte att göra dig besviken. Du hittar bland annat en välfylld ostbricka med en rad spännande ostar, Ålandspannkaka med sviskonkräm, delikata tårtor och glass som avslutning på en fantastisk måltid.

Skärgårdsbuffén serveras 2/4-22/8 2024.

Webbrabatt! Skärgårdsbuffé 335:–
Ordinarie pris 365:–
Webbrabatt! Buss + båt t/r 200:–
Ordinarie pris 230:–

Barn har förmånen att avnjuta sina måltider till ett förmånligare pris. För att säkra en plats åt barn, oavsett ålder, krävs en förbokning i restaurangen. Måltider ombord kan enkelt bokas online till webbpris eller per telefon till ordinarie pris fram till dagen innan avfärd. Du kan även köpa din måltid ombord till ordinarie pris, förutsatt att det finns tillgänglighet i restaurangen. Notera vänligen att dryck till måltiden inte inkluderas i priset utan beställs och betalas på plats.


Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img padackny

Dagskryssa till Åland

Boka in en dag till havs - till sommaren utökar vi med flera anslutningsbussar. För bästa pris – boka online!

Buss + båt t/r + nöje 200:– /person
Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer