Stort skärgårdsbord

Stort skärgårdsbord

Stort skärgårdsbord

Vi bjuder på buss och båt vid bokning av brunch eller skärgårdsbord.

Erbjudande gäller på 10.00 och 15.00-avgången t/r. Erbjudandet måste förhandsbokas senast kl. 20.00 dagen innan avresa. Ange bokningskod 5BORD vid telefonbokning eller boka online.

Boka

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Skärgårdsbord 230:-/person vid förhandsbokning

Ordinarie pris 250:-. Barn upp till 6 år äter gratis i vuxens sällskap, 7–15 år för halva priset.

Det ska smaka gott på riktigt!

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval. Vi har ett nära samarbete med den italienska vingården Zonin. Deras viner finns hos oss som ”Ship’s Wine” och ”Captain’s Choice”. Vi samarbetar även med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och svenska whiskytillverkaren Mackmyra.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket och njut av underhållningen ombord. Följ med på en härlig dag till havs och njut av underhållningen ombord. Här kan du se hela vår nöjeskalender!

Skärgårdsbord för grupper

För grupper om minst 10 vuxna erbjuder vi förmånliga skärgårdsbordskryssningar.

Prisexempel buss och båt t/r + skärgårdsbord från 210:-/ per person.

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen. Buss + båt t/r 60:–

Massor med underhållning

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!