Med delikatesser från hav och land.

Stort skärgårdsbord

Stort skärgårdsbord

Specialerbjudande 5BORD

Vi bjuder på buss + båt t/r vid bokning av skärgårdsbord.

Erbjudandet gäller dagskryssningar med båtavgång kl. 15.00. Erbjudandet gäller t.o.m. den 31 maj 2017 (dock ej 14-16/4).

BOKA

Vårt omtyckta skärgårdsbord står uppdukat med massor av olika svenska och åländska delikatesser, gräddlax, svartbröd, sikrom och mycket, mycket mer. Grunden i matlagningen utgörs av klassiska rätter med inslag av nya smaker och kombinationer. Gott och vällagat av säsongens råvaror i en välkomnande miljö där du som gäst är viktigast.

Skärgårdsbord 230:-/person (vid förköp).

Barn upp till 6 år äter gratis i (betalande) målsmans sällskap, 7–15 år för halva priset.

Det ska smaka gott på riktigt!

– Det ska vara gott och vällagat, men nog så viktigt är att maten även är en njutning för ögat, säger Lucas Karlsson, kock på M/S Eckerö, och nämner samtidigt att ingen måltid är komplett utan rätt dryck i glaset.

– Våra servitörer ger gärna tips om dryckesval. Vi har ett nära samarbete med den italienska vingården Zonin. Deras viner finns hos oss som ”Ship’s Wine” och ”Captain’s Choice”. Vi samarbetar även med lokala leverantörer så som det åländska ölbryggeriet Stallhagen och svenska whiskytillverkaren Mackmyra.

Lucas sammanfattar Eckerö Linjens matfilosofi:
– Det ska smaka gott på riktigt!

Ät gott, fynda i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket och njut av underhållningen ombord. Följ med på en härlig dag till havs och njut av underhållningen ombord. Här kan du se hela vår nöjeskalender!

Skärgårdsbord för grupper

För grupper om minst 10 vuxna erbjuder vi förmånliga skärgårdsbordskryssningar.

Prisexempel buss och båt t/r + skärgårdsbord från 210:-/ per person.

Prisvärda dagskryssningar till Åland

Njut av en dag till havs med god mat, nöje och shopping till glada sjöpriser. Våra anslutningsbussar tar dig bekvämt till båten och du är hemma igen till kvällen. Buss + båt t/r från 60:–

Massor av underhållning

Stämningen är på topp ombord på M/S Eckerö alla dagar! Våra kryssningsvärdar, gästartister och liveband bjuder på musik, dans, frågesporter och mycket mer. Ta en titt i vår nöjeskalender och se vad som händer när du ska resa.