Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord mellan den 17/11-23/12.
Webbpris julbord + buss + båt t/r 545:– /person
dish

Julbrunch

Se alla rätter som serveras på julbrunchen

Klicka här
dish

Stort Julbord

Se alla rätter som serveras på julbord

Klicka här

Julen är en tid fylld av värme, glädje och gemenskap. Och vad vore julen utan det magnifika julbordet? Låt oss ta med dig på en smakfull resa där traditionella smaker och festliga kulinariska överraskningar möts.

Vår julbuffé är inget mindre än en fest för dina smaklökar. Våra duktiga kockar har satt samman en meny av traditionella favoriter och moderna twistar. Låt dig frestas av saftig julskinka, perfekt stekta köttbullar, läckra sillar och självklart finns något gott från dessertbordet som avslutning.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen

Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Leif och Gerd Bergman och svartbröd från Ålandsbagarn. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Stabbykorv, Bröderna Linussons kalvsylta samt gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk. Julskinkan kommer från Sandby Gård i norra Roslagen.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En skön dagsutflykt, ett stort julbord med havsutsikt och möjlighet att shoppa julklapparna ombord. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, det stora julbordet serveras 17/11-23/12 2023 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången samt på 10.00-avgången på lördagar. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Webbpris julbord 395:–
Ordinarie pris 425:–

Webbpris buss + båt t/r 150:–
Ordinarie pris 180:–

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 018-28300 (Åland) eller 0175-258 00/tryck 3 (Sverige).

Julbrunch på 10.00-avgången

Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm serveras på 10.00-avgången söndag- fredag t.o.m. den 22 december. På lördagar serveras det julbord på 10.00-avgången.

Webbpris julbrunch 250:–
Ordinarie pris 270:–

Webbpris buss + båt t/r 150:–
Ordinarie pris 180:–

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här.

Julshow med Perfekt Mix varje tisdag

För att höja julstämningen ytterligare kliver Perfekt Mix ombord och underhåller med en underbar julshow varje tisdag mellan den 21/11 och 19/12 på 10.00, 13.30, 15.00 och 18.30-avgången i Klubb Kuling. Se hela nöjet här.

img taxfree samlingsbild nov-dec

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img lelleochjampa jul

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer
img mseckero dack relax

Dagskryssa till Åland

Boka in en dag till havs med god mat och härlig underhållning. För bästa pris – boka online!

Buss + båt t/r + nöje 150:– /person
Läs mer