Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord som serveras mellan den 22 november och 23 december 2019.
Webbpris 330:-/person

Vi är väldigt måna om att det skall smaka gott på riktigt, vi gör jullådorna, steker köttbullarna och dukar fram alla traditionella rätter som hör julen till. Njut av läckerheter som rullsylta, kålrotslåda, janssons frestelse, julskinka och mycket mer.

Julskinkan på Eckerö Linjen kommer från Andersson & Tillman som har allt inom kött- och charkprodukter i Uppsala. Andersson & Tillman är väldigt måna om vilka produkter de säljer och lägger stor vikt vid djurhållning och lantbruksfrågor. Skinkan som kommer från Upplandstrakten levereras utan mellanhänder till ICA Grisslehamn Livs som ligger endast 400 m från färjterminalen. Här rimmar bröderna Ola och Janne Linusson, som driver bybutiken, skinkan efter deras farfars välbeprövade recept. De låter skinkan ligga i saltlake i tretton dygn innan den är färdig att levereras till Eckerö Linjen. Väl ombord på M/S Eckerö tillreds skinkan i ugnen, griljeras och skärs upp för att sedan serveras på det stora julbordet. Till skinkan serveras grovkornig senap, ett måste att testa!

Julbrunch på 10.00-avgången
Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm på 10.00-turen (ej lördagar) dukas fram den 22/11-23/12 2019.

Förmånligt julbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter gratis. Observera att plats i restaurangen alltid bör bokas även för barn.

Julbordskryssning för grupper

Kryssa till Åland över dagen med personalen, föreningen, vännerna eller samarbetspartnern och njut av vårt dignande julbord som serveras den 22/11-23/12. Boka någon av våra extra goda avgångar för grupper till ett förmånligare pris.

Pris från 297:-/person
Läs mer

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Erbjudande: Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r vid förhandsbokning av buffé. Njut av god mat i Buffet Bornholm, koppla av till glad underhållning i baren och handla förmånligt i taxfreebutik. Erbjudande gäller på 10.00 och 15.00-avgången.

Buss + båt t/r + skärgårdsbord 245:-/person
Läs mer