Stort viltbord

Stort viltbord

STORT VILTBORD

Vi bjuder på buss och båt vid bokning av viltbord.

Erbjudande gäller på 15.00-avgången t/r (ej fredagar och lördagar). Erbjudandet måste förhandsbokas senast kl. 20.00 dagen innan avresa. Ange bokningskod 5BORD vid telefonbokning eller boka online.

Boka

Mellan den 21 september och 15 november 2018 har du möjlighet att njuta av det godaste från skogen när du reser med oss. Vad sägs om exempelvis tjälknöl av älg, rökt vildsvin, rimmad lättrökt hjortrygg, viltköttbullar eller ölbräserat vildsvin? För dig som uppskattar mustiga höstgrytor finns rådjursgryta med höstens rotsaker. Vildanden i jägarmästarsås är Eckerö Linjens köksmästare Joakim Nordbergs egen storfavorit på årets viltbord.

– Vi använder oss av närproducerade råvaror så långt det är möjligt och det mesta vi bjuder på är hemlagat, vilket går i linje med vår matfilosofi. Trattkantarellerna, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi från privatpersoner på Åland som har svampplockning som fritidsintresse, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Efter att du njutit av viltbordet hinner du också ta en sväng i vår välfyllda taxfreebutik Magasin Märket. Här kan du fynda bland dofter, assoccearer, drycker och godis. I Klubb Kuling händer det också alltid något roligt. Luta dig tillbaka med din favoritdrink och lyssna på musiken eller ta en svängom på dansgolvet. Kärnan i underhållningen är våra härliga kryssningsvärdar som håller igång hela veckan. I vårt nöjesprogram varvar vi även liveband med trubadurer och pianister. Vi ses ombord i höst!

Stort viltbord 290:– per person vid förhandbetalning

(ordinarie pris 310:–)
Barn 7-15 år äter för halva priset. Barn 0-6 år gratis.

Vilda avgångar!

Passa på att åka på någon av våra vilda avgångar där vi bjuder på buss + båt och du betalar endast för viltbordet.

Viltbord för grupper

Viltbordet blir extra förmånligt på våra vilda avgångar för grupper om minst 10 vuxna. Kryssa till Åland över dagen med personalen, föreningen eller samarbetspartners och njut av vårt stora viltbord tillsammans.

Massor med underhållning

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt ifrån pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Anslutningsbussar

Gör det bekvämt för dig och ta någon av våra bekväma anslutningsbussar till och från båten. Vi har anslutningar från ett flertal orter och från Stockholm, Norrtälje och Uppsala kan du åka med bussen dagligen till alla turer.