img frukost aggochbacon

Frukostbuffé

Få en bättre start på dagen och njut av en vällagad frukost. Njut av knaperstekt bacon, äggröra, yoghurt, smörgåsar och mycket annat.
Webbpris 129:– /person

Få en bättre start på dagen och njut av en vällagad frukost. Vi är väldigt måna om att servera nyttiga och bra alternativ och som alltid använder vi oss av produkter från småskaliga producenter i vår närregion.

Skärgårdsfrukost i Buffé Bornholm

Njut av en härlig frukostbuffé i bufferestaurang Bornholm. Välja bland charkutterier och pålägg, ostar, kallrökt lax, olika sorters yoghurt, knaperstekt bacon, äggröra, karelsk pirog och mycket annat.

Bufféfrukosten serveras på 08.00-avgången från Eckerö på alla dagar. Vid populära avgångar serveras frukostbuffén i två dukningar.

Webbpris 129:–
Ordinarie pris 161:–

Det ska smaka gott på riktigt!

M/S Eckerös köksmästare handhar samtliga inköp av råvaror till köket och de jobbar ständigt med att hitta lokala producenter att samarbeta med. På så vis bygger de upp en nära kontakt till leverantörerna och ges möjlighet att vara med och se hur själva produktionen fungerar samt kontrollera kvaliteten på produkten. Att känna till råvarans historia skapar en stolthet och kunskap bland köksmästarna och kockarna, vilket leder till en bra slutprodukt.

Gott kaffe från Lindvalls i Uppsala
Ombord kan du njuta av en god kopp kaffe från Lindvalls Kaffe.

På 1880-talet lämnar den unge Eric Lindvall sitt hem i byn Undenäs på jakt efter arbete. Han vandrar norrut. I den lilla staden Tierp blir han kär i Josefina, en skomakersdotter. De gifter sig 1891 och tillsammans börjar de handla och sälja kryddor, te och naturligtvis kaffe. Familjen flyttar senare till Uppsala. Där Kungsgatan möter Strandbogatan hittar de den perfekta fastigheten alldeles intill järnvägen. Här byggdes den nya kaffefabriken upp och finns på exakt samma ställe idag, fem generationer senare.

Yoghurt och fil från ÅCA, Ålandsmejeriet
I mejeriet fövandlas mjölk från de åländska gårdarna till goda och nyttiga produkter. Pga litenheten på Åland känner de bönderna väl och vet att mjölken alltid är av bästa kvalitét. Eftersom mjölken transporteras så korta sträckor är mjölken dessutom väldigt färsk när den kommer till mejeriet vilket ger de bästa förutsättningarna att skapa såväl välsmakande yoghurt, fil, smör som ost.

Ägg från Roslagen
Till frukosten serveras ägg från Roslagsägg i Östhammars kommun. Genom att välja ägg från dem får vi alltid fina färska ägg direkt till M/S Eckerö. Äggen kommer från frigående, KRAV-producerande höns som får njuta ute i den friska Roslagsluften och picka runt bland grönt gräs.

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Buss + båt t/r + nöje 150:– /person
Läs mer