• img rakmacka
  • img cafe jansku
  • Kafé käringsund
  • img lekrum

Kafé Käringsund och lekrummet

I trivsamma Kafé Käringsund serveras husmanskost, kaffe, smörgåsar, bakverk och glass. Maten här baseras, liksom i våra övriga restaurangen på säsongens råvaror.

I trivsamma Kafé Käringsund serveras husmanskost, räksmörgåsar, smörgåsar, bullar och bakverk från åländska Ålandsbagarn och Ronjas bageri i Grisslehamn. På 08.00-avgången kan du också avnjuta en god frukost i kaféet. Utöver smörgåsar kan du köpa gröt och ägg eller bara njuta av en god kopp kaffe. Kafeét är öppet på alla turer.

Eckerö Linjen kvalitetstämpel

Vi på Eckerö Linjen är väldigt måna om att servera god och vällagad mat.

För att kvalitetssäkra gör vi en undersökning som genomförs av Marknadskraft AB, ett branschanslutet undersökningsföretag. I vår gästnöjdhetsmätning har kafeterian fått nedanstående vitsord under augusti 2023 av 1363 respondenter. Skalan går från 1–6, där 6 är det högsta och 1 det lägsta vitsordet.

Var maten god och vällagad? 74 % har gett vitsordet 5-6
Bemötande från personalen? 88 % har gett vitsordet 5-6

Genom Marknadskrafts medverkan garanteras gästernas anonymitet och att undersökningen utförs på korrekt sätt.


Piratrummet Skepp o´skoj

Skepp o'hoj alla små och stora priater – välkommen ombord på en lekfull kryssning! Kliv in i piratrummet Skepp o´skoj, en spännande sjörövarvärld med ett sjörövarskepp med ratt, riktig kompass och rutschkana, en plats för fantasifulla lekar. Hela lekrummet består genomgående av motiv föreställande en sjörövarvärld målade av den åländske konstnären Jonas Wilén. I anslutning till sjörövarrummet finns ett balansrummet där du kan testa dina gränser på balansbollen eller klätterväggen. Lekrummet ligger i anslutning till kafeterian så det är lätt att hålla ett öga på de små piraterna medan du själv kopplar av med en god kopp kaffe eller något annat gott. Pst! I kafeterian finns också piratköttbullar och självklart glass för hungriga magar.

Klurig tipsrunda
För barn i alla åldrar finns en tipsrunda med kluriga frågor, självklart kan svaren variera men vi utlovar vinst alla gånger! Frågeformulär och mera information om tipsrundan fås från informationen på däck 5.

Eckerö Linjens pyssel- och aktivitetshäfte
Behöver ni lite tidsfördriv för de minsta under båtresan? Då är vårt pyssel- och aktivitetshäfte något för er! Häftet kostar 20 kr och finns att köpa ombord i taxfreebutiken samt i fartygets information på däck 5.

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img carte tallrik

Mat och dryck

Börja resan med att äta riktigt gott i någon av våra restauranger ombord på M/S Eckerö. Menyerna ombord återspeglas alltid av…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Buss + båt t/r + nöje 150:– /person
Läs mer