• img rakmacka
  • img cafe jansku
  • Kafé käringsund
  • img lekrum

Kafé Käringsund och lekrummet

I trivsamma Kafé Käringsund serveras husmanskost, kaffe, smörgåsar, bakverk och glass. Maten här baseras, liksom i våra övriga restaurangen på säsongens råvaror.

I trivsamma Kafé Käringsund serveras husmanskost, räksmörgåsar, smörgåsar, bullar och bakverk från åländska Ålandsbagarn och Ronjas bageri i Grisslehamn. På 08.30-avgången kan du också avnjuta en god frukost i kaféet. Utöver smörgåsar kan du köpa gröt och ägg eller bara njuta av en god kopp kaffe. Kafeét är öppet på alla turer.

Eckerö Linjen kvalitetstämpel

Vi på Eckerö Linjen är väldigt måna om att servera god och vällagad mat.

För att kvalitetssäkra gör vi en undersökning som genomförs av Marknadskraft AB, ett branschanslutet undersökningsföretag. I vår gästnöjdhetsmätning har kafeterian fått nedanstående vitsord under januari 2023 av 529 respondenter. Skalan går från 1–6, där 6 är det högsta och 1 det lägsta vitsordet.

Var maten god och vällagad? 77 % har gett vitsordet 5-6
Bemötande från personalen? 86 % har gett vitsordet 5-6

Genom Marknadskrafts medverkan garanteras gästernas anonymitet och att undersökningen utförs på korrekt sätt.

Piratrummet Skepp o´skoj

I anslutning till Kafé Käringsund finns Piratrummet Skepp o´skoj med en spännande sjörövarvärld för både stora och små pirater. Mitt i lekrummet stoltserar ett sjörövarskepp med ratt, riktig kompass och rutschkana – en plats för fantasifulla lekar. Hela lekrummet består genomgående av motiv föreställande en sjörövarvärld målade av den åländske konstnären Jonas Wilén. Intill sjörövarrummet finns ett balansrummet där barnen kan testa sina gränser. Från cafeterian är det lätt att hålla ett öga på barnen i lekrummet medan du själv kopplar av med en god kopp kaffe.

Klurig tipsrunda för barn
För barn i alla åldrar finns en tipsrunda med kluriga frågor. Frågeformulär och mer information fås från informationen ombord.

Eckerö Linjens pyssel- och aktivitetshäfte
Behöver ni lite tidsfördriv för de minsta under båtresan? Då är vårt pyssel- och aktivitetshäfte något för er! Häftet kostar 20:– och finns att köpa ombord i taxfreebutiken samt i fartygets information.

img rospiggen middag

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är…

Läs mer
img buffen victoria

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer
Img bistron awburgare (3)

Bistro Byholma

I Bistro Byholma, en trappa upp från Kafé Käringsund serveras hamburgare och ryggbiff samt kaffe och kalla drycker.

Läs mer