• img rakmacka
  • img cafe jansku
  • Kafé käringsund
  • img lekrum

Kafé Käringsund och lekrummet

I trivsamma Kafé Käringsund serveras husmanskost, kaffe, smörgåsar, bakverk och glass. Maten här baseras, liksom i våra övriga restaurangen på säsongens råvaror.

I trivsamma Kafé Käringsund erbjuder vi en varierad meny med välsmakande husmanskost, läckra räksmörgåsar, köttbullssmörgåsar, bullar och bakverk från åländska Ålandsbagarn och Ronjas bageri i Grisslehamn.

För den morgonpigga finns möjligheten att starta morgonen på bästa sätt med en kaféfrukost. Välj mellan rykande varm gröt, nykokta ägg och smörgåsar tillsammans med en god kopp kaffe eller te.

Oavsett om du reser med oss på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen så är Kafé Käringsund alltid öppet. Observera att varm mat serveras fram till kl. 20.30 på kvällsavgången.

Eckerö Linjen kvalitetstämpel

Vi på Eckerö Linjen är väldigt måna om att servera god och vällagad mat.

För att kvalitetssäkra gör vi en undersökning som genomförs av Marknadskraft AB, ett branschanslutet undersökningsföretag. I vår gästnöjdhetsmätning har kafeterian fått nedanstående vitsord under januari 2024 av 144 respondenter. Skalan går från 1–6, där 6 är det högsta och 1 det lägsta vitsordet.

Var maten god och vällagad? 76 % har gett vitsordet 5-6
Bemötande från personalen? 87 % har gett vitsordet 5-6

Genom Marknadskrafts medverkan garanteras gästernas anonymitet och att undersökningen utförs på korrekt sätt.


Piratrummet Skepp o´skoj

Stig ombord på M/S Eckerö och äntra piratrummet "Skepp o'Skoj", en plats där ditt äventyr börjar. Här hittar du ett piratskepp med en ratt, kompass och en rutschkana för de modiga piraterna. Hela detta piratparadis är dekorerat av konstnären Jonas Wilén, som bor på Åland och är känd för sina teckningar.

Intill piratrummet hittar du ett balansrum med en liten klättervägg och digitala spelkonsoler. Det är en utmaning för de små piraterna att testa sina färdigheter. Men oroa dig inte, för kafeterian är precis bredvid, så du kan ha koll på dina små äventyrare samtidigt som du njuter av en kopp kaffe eller något annat gott. I kafeterian serveras även piratköttbullar och självklart glass för de hungriga små magarna.

För alla våra små och stora pirater har vi även en klurig tipsrunda. Ta del i denna roliga skattjakt med frågor som får dig att klura. Och vet du vad? Det finns alltid en skatt för alla som deltar! Frågeformulär och mera information om tipsrundan fås från Informationen på däck 5.

Pyssel- och aktivitetshäfte för små pirater
Om du behöver något att sysselsätta de mindre med under båtresan, pyssla då i vårt pyssel- och aktivitetshäfte från Eckerö Linjen. Det är det perfekta tidsfördrivet för att hålla dem underhållna. Köp ditt exemplar för endast 20 kr, tillgängligt ombord i taxfreebutiken och i fartygets Information på däck 5.

Så nu är det bara att segla iväg mot äventyret!

img huvudbild jan-mars

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img carte tallrik

Mat och dryck

Inled din resa med att äta i någon av restaurangerna som finns ombord på M/S Eckerö. Våra menyer speglar alltid den aktuella…

Läs mer
img lelleochjampa padack

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer