• img alandgronskar20
  • img alandgronskar (2)
  • img alandgronskar (1)
  • img alandgronskar (3)
  • img VA appelblom

Åland Grönskar

Hur vill du bo? Boka boende enkelt och bekvämt i Mariehamn eller på landsbygden via oss. Vi har ett stort utbud av både hotell, gästhem och stugor runtom på hela Åland.

Välkommen till Ålands grönskande landsbygd den 27-28 maj när äppelträden står i blom och sparrisens stänglar sträcker sig mot solljuset.

Under en härlig helg varje vår bjuder föreningen Skördefestens Vänner in till fest med massor av mysiga utflyktsmål och roliga Plåpp Åpp-aktiviteter. Gör en runda bland utflyktsmålen och de öppna gårdarna runtom på Åland och upplev liv och grönska som exploderar i maj. Avnjut den lyxiga primören sparris på flera av gårdarna, klappa små söta lamm, njut av blomningen i äppelträdgårdarna och bara njut av vad försommaren har att erbjuda.

Åland Grönskar är en fantastisk möjlighet för dig som konsument att möta dina producenter. Du träffar andra besökare och det är ett utmärkt tillfälle att testa nya produkter och aktiviteter.

Evenemanget arrangeras av föreningen Skördefestens Vänner r.f. som även står bakom höstens höjdpunkt på Åland - Skördefesten. Allt som sås och spirar under Åland Grönskar skördas den 22-24 september 2023 så missa inte Skördefesten på Åland!

Läs mer om Åland Grönskar på www.alandgronskar.ax

img alandevent triathlon

Sportiga resor till Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i loppen och tävlingarna med den mest fantastiska utsikten. Vad sägs om…

Prisexempel stugweekend 1691:– /4 personers stuga
Läs mer
img agk nya2021 (3)

Härligt spel på Slottsbanan 2.0 på Ålands GK

Boka in nästa golfresa till Ålands Golfklubb! Med två 18-hålsbanor, Slottsbanan och Kungsbanan samt korthålsbanan Prinsessan är…

Försäsongserbjudande! Golfpaket 2 dagar 2878:– /person
Läs mer
Boka online img viltsafari (1)

Barnens Eckerö med Viltsafari

Savannen kan kännas långt borta på Åland, men skenet bedrar. I Käringsund i Eckerö finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du…

Prisexempel 2514:– /4 personer
Läs mer & boka
Boka online img alandhotels paskbild

Fira påsk på Hotell Pommern i Mariehamn

Passa på att åka på en skön semester och bo på Hotell Pommern mitt i Mariehamn. På hotellet ordnas äggjakt, tipsrunda och…

Prisexempel 2635:– /2 vuxna + 2 barn
Läs mer & boka