M/S Eckerö ställer in alla turer mellan 16 mars och 14 april. För aktuell trafikinformation och information angående Coronavirus.Läs mer här!
Åland Grönskar

Åland Grönskar

Hur vill du bo? Boka boende enkelt och bekvämt i Mariehamn eller på landsbygden via oss. Vi har ett stort utbud av både hotell, gästhem och stugor runtom på hela Åland.

Prisexempel hotell 1.235:– /dubbelrum
Välkommen till Ålands grönskande landsbygd den 23-24 maj när äppelträden står i blom och sparrisens stänglar sträcker sig mot solljuset.

Under en härlig helg varje vår bjuder föreningen Skördefestens Vänner in till fest med massor av mysiga utflyktsmål och roliga Plåpp Åpp-aktiviteter.

Öppna gårdar och grönskande utflyktsmål

Gör en härlig runda bland utflyktsmålen och de öppna gårdarna runtom på Åland och upplev liv och grönska som exploderar i maj. Avnjut den lyxiga primören sparris på flera av gårdarna, klappa små söta lamm, njut av blomningen i äppelträdgårdarna och bara njut av vad försommaren har att erbjuda.

Läs mer på www.alandgronskar.ax

Eckerö Linjen är stolt huvudsponsor av Åland Grönskar och Skördefesten på Åland.

I PRISET INGÅR:

Prisexemplet anger en natt i dubbelrum på hotell i Mariehamn. Priset kan variera beroende på val av hotell samt tillgänglighet. Se exakt pris vid bokning.