Hem Resepaket Åland Grönskar
  • img alandgronskar (2)
  • img alandgronskar (1)
  • img alandgronskar (3)
  • img VA appelblom
  • ny sommarmat-3-vå2015-tt
  • img aland gronskar (2)
  • img aland gronskar (6)
  • img aland gronskar (4)

Åland Grönskar

25 maj – 26 maj 2024

Hur önskar du att bo under din vistelse? Hos oss kan du enkelt och bekvämt boka boende i Mariehamn eller på landsbygden. Vi erbjuder ett brett utbud av både hotell, gästhem och stugor över hela Åland.

Välkommen till Ålands grönskande landsbygd den 25-26 maj när äppelträden står i blom och sparrisens stänglar sträcker sig mot solljuset.

Varje vår arrangerar föreningen Skördefestens Vänner en fantastisk helg med massor av härliga utflyktsmål och roliga aktiviteter under eventet Åland Grönskar. Det är en perfekt chans att utforska och njuta av det grönskande livet på Åland när maj månad exploderar i färg och doft. Ta del av den underbara primören sparris som serveras på flera gårdar, mys med små söta lamm och andra gårdsdjur, njut av äppelträdgårdarnas blomstring och helt enkelt låt dig uppslukas av försommarens tjusning.

Åland Grönskar är också en utmärkt möjlighet för dig som konsument att träffa producenterna bakom de ålänska produkterna. Du kan mingla med andra besökare och prova på spännande nya delikatesser och aktiviteter som erbjuds. Det är helt enkelt en helg full av gemenskap, upptäckter och njutning i den åländska skärgården!

Läs mer om Åland Grönskar på www.alandgronskar.ax

Evenemanget arrangeras av föreningen Skördefestens Vänner r.f. som även står bakom årets tre härligaste evenemang, Åland Grönskar, Skördefesten och Åland Glimrar och arrangeras av föreningen Skördefestens Vänner r.f.

Boka online img smartpark flickor

Barnens Eckerö med Smart Park

Besök familjeparken där lekfullt lärande står i centrum. Testa elbilar, grävmaskiner, åk gammeldags karusell, klappa djur i…

Prisexempel 3722:– /4 personer
Läs mer & boka
img alandevent triathlon

Sportiga resor till Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i loppen och tävlingarna med den mest fantastiska utsikten. Vad sägs om…

Prisexempel stugweekend 2983:– /4 personers stuga
Läs mer
Finlands bästa bana 2023! img agk nya2021 (3)

Golf på mästerskapsbanan på Ålands Golfklubb

Boka in nästa golfresa till Ålands Golfklubb! Med två 18-hålsbanor, Slottsbanan och Kungsbanan samt korthålsbanan Prinsessan är…

Golfpaket 2 dagar 3066:– /person
Läs mer & boka
img eckerogolf bana

Golfpaket på Eckerö Golf

Eckerö Golfs 18-hålsbana ligger bara fem kilometer från Eckerö Linjens hamn i Eckerö. Det är så nära att du hinner åka till Åland…

Prisexempel golf över dagen 994:– /person
Läs mer