M/S Eckerö ställer in all trafik till och med 15 juli. För aktuell information.Klicka här!
Golfpaket på Ålands Golfklubb

Golfpaket på Ålands Golfklubb

  • Båtbiljett t/r
  • Övernattning
  • Frukost
  • 2 x Greenfee
Prisexempel golfpaket 2 dagar 1.743:– /person
Vid Kastelholm ligger Ålands Golfklubb och här spelar du faktiskt på Gustav Vasas gamla jaktmarker.

Idag ligger här två 18-hålsbanor, Slottsbanan och Kungsbanan samt korthålsbanan Prinsessan. Slottsbanan ligger vackert med utsikt över Slottssundet och Kastelholms slott och har med åren blivit många spelares favorit, banan har genomgått omfattande renoveringar och nyöppnar den 1 juli 2020.

Kungsbanan erbjuder större utmaningar i naturskön och kuperad skogsmiljö. Den anses vara en av de roligaste, mest varierade och bästa skogsbanorna i Norden. Korthålsbanan Prinsessan ger fina möjligheter till närspelsträning och passar såväl nybörjare som mer erfarna spelare. Rundan avslutas lämpligen i restaurangen, som drivs av krögaren Michael Björklund som också driver bl.a. grannrestaurangen och destilleriet Smakbyn.

På golfanläggningen finns reception, omklädningsrum, duschar och bastu samt en mycket välsorterad golfshop. I restaurangen serveras lunch och à la carte av säsongens råvaror. Och vad är väl härligare än att slå sig ner med något gott att äta och dricka medan man summerar dagens händelser ute på banan. Från klubbhuset är det kort avstånd till Kungsbanans och Slottsbanans första tee. Prinsessan hittar du bakom driving rangen på en lång drives avstånd från klubbhuset. Stora övningsgreener för puttning och en green där man kan träna både inspel och bunkerslag gör anläggningen komplett. Se filmen om Ålands Golfklubb .

Handicapregler
Fredag till söndag gäller hcp 36. Spelare med grönt kort är välkomna övriga dagar i sällskap med någon som har officiellt handicap, dock max två spelare med grönt kort per boll och max 160 i handicap i bollen. För alla gäller golfskor med soft spikes.

Nyöppning av Slottsbanan 2.0 i juli!
Från sommaren 2020 välkomnar Slottsbanan 2.0 dig! Banan kommer vi att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Följ ombyggnaden och läs mer på Ålands Golfklubbs facebook-sida eller läs Ålandstidningens reportage om banan, klicka här.

Golfa på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb

Kombinera det bästa av Golf-Åland och spela en runda på varje bana. Boka vårt kompletta paket med boende en natt inklusive frukost samt 2 greenfee med förbokade startider. Läs mer om Eckerö Golf

Prisexempel golfpaket Eckerö Golf och Ålands Golfklubb 1638:–/person

I paketet ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på gästhem en natt inkl. frukost, två greenfee med bokade starttider (en greenfee på Eckerö Golf och en greenfee på Ålands Golfklubb).

Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider. Prisexemplet är beräknat med boende på Anderssons Gästhem.

I PRISET INGÅR:

Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på gästhem en natt inkl. frukost, 2 greenfee med bokade starttider. Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider. Prisexemplet är beräknat med boende på Kastelholms Gästhem.