Stort julbord

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Njut av vårt stora julbord mellan den 17/11-23/12.
Webbpris julbord + buss + båt t/r 545:– /person

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, det stora julbordet serveras 17/11-23/12 2023 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången samt på 10.00-avgången på lördagar. Många gånger är det en konst i sig att äta julbord – åtminstone för dig som vill hinna njuta av alla delikatesser innan mättnaden slår till.

Från åländsk julkorv till prinskorv från Roslagen
Några av de åländska delikatesser som tar plats på julbordet är julkorv, köttbullar och rullsylta från Dahlmans, inlagd strömming från Bergmans fisk och svartbröd från Ålandsbagarn. Från Roslagen hittar du bland annat prinskorv från Roslagskött, laxmousse från Fogdölax, Bröderna Linussons kalvsylta samt gravad och varmrökt lax från Roslagsfisk. Julskinkan kommer från Sandby Gård i norra Roslagen.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En skön dagsutflykt, ett stort julbord med havsutsikt och möjlighet att shoppa julklapparna ombord. Dessutom kan du åka över dagen och är hemma igen till kvällen – det är bekvämt.

Webbpris julbord 395:–
Ordinarie pris 425:–

Julbrunch på 10.00-avgången

Den vanliga brunchen har fått inslag av jul och på buffén hittar du bl.a. skinka och andra traditionella julrätter i mindre tappning. Den härliga julbrunchen i Buffé Bornholm serveras på 10.00-avgången.

Webbpris julbrunch 250:–
Ordinarie pris 270:–

Artikel img dahlmans skinka

Vårt julbord är ett hantverk enligt gammal modell

Med genomgående lokalproducerade råvaror av absolut högsta kvalitet finns det en uppenbar anledning till att många håller Eckerö…

Läs mer
Artikel web eckero linjen matfoto - julbord 130mm 005

Vi blandar det bästa från två traditioner - julmat från grunden

Eckerö Linjen är känt för sin goda mat och det är ingen slump att många återvänder och äter sina julbord ombord.

Läs mer
img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer