Stort påskbord

Vi dukar upp vårt stora påskbord 12-22/4 2019 i bufférestaurang Bornholm – ett måste för alla vänner av god mat! Välj bland massor av läckra rätter som hör påsken till.
Webbpris 275:-/person

Njut av påsken och all god mat som våra kockar tillreder. Bland de kalla rätterna hittar du det mesta av sillar och sallader, ägghalvor med topping, kallskuret, räkor och röror, medan du på den varma sidan kan välja mellan fisk, kyckling och ett flertal lamm- och kötträtter.

Naturligtvis kan du avsluta med den finska desserten memma med socker och grädde eller något annat gott från dessertbordet. Vår serveringspersonal hjälper dig gärna att välja drycker som passar till påskbordet.

Förmånligt påskbord för barn
Barn 6-17 år äter för halva priset och 0-5 år äter gratis. Observera att plats i restaurangen alltid bör bokas även för barn.

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Restaurang Rospiggen

Utsökta menyer med säsongens råvaror som grund och viner som noga valts ut för att lyfta varje rätt. Vår à la carterestaurang är ett självklart val för dig som vill njuta av det lilla extra.

Läs mer