• img viltbord matbild
  • print eckerolinjen mat 029
  • print eckerolinjen mat 037
  • print eckerolinjen mat 043

Stort viltbord

Mellan 29/9-16/11 kan du igen njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, inkokt röding, rimmad lättrökt hjortrygg, renlägg med plommon eller en mustig höstgryta?
Webbpris 375:– /person
img arets-viltkrog-nom-ny

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången, även på 10.00-avgången på lördagar. Mustig höstgryta, tjälknöl av älg, ölmarinerad vildsvinsytterfilé, inkokt röding och kräftlax är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägmästarsås som du inte ska missa.

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.

– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

img arets-viltkrog-nom-ny

Stort viltbord

Webbpris viltbord 375:–
Ordinarie pris 395:–

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper har vi extra förmånliga "vilda avgångar". För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img kryssningsvardar lellejampa

Mycket nöje ombord

På Ålands hav bjuds du på underbara toner alla dagar i veckan av våra kryssningsvärdar, gästartister som trubadurer och liveband…

Buss + båt t/r + nöje 130:– /person
Läs mer
img ullauno pa dack

Anslutningsbussar till Grisslehamn

Åk enkelt och bekvämt med våra anslutningsbussar från ett flertal orter.

Buss + båt t/r 130:– /person
Läs mer