Stort viltbord

Mellan den 23 september och 17 november 2022 kan du njuta av det godaste från skogen och havet när du reser med oss. Vad sägs om tjälknöl av älg, rökt vildsvin, inkokt röding, rimmad lättrökt hjortrygg, renlägg med plommon eller ölbräserat vildsvin?
Webbpris 350:– /person
img arets-viltkrog-nom-ny

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp igen mellan den 23/9-17/11 2022 på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången, även på 10.00-avgången på lördagar. Mustig höstgryta, tjälknöl av älg, ölbräserat vildsvin, inkokt röding och kräftlax är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägmästarsås som du inte ska missa.

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.

– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

img arets-viltkrog-nom-ny

Stort viltbord med delikatesser från skog och hav

Webbpris viltbord 350:–
Ordinarie pris 370:–
(webbpris 34,31 €, ordinarie pris 36,27 €)

Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder bör bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.

Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper är det extra förmånligt i buffén. För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

img taxfree solveig

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer
img av-omtanke ny

Res tryggt och säkert med oss!

Vi vill att du skall kunna njuta av en trygg resa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för din och vår personals säkerhet.…

Läs mer
img kryssningsvardar alla

Mycket nöje ombord

Våra kryssningsvärdar underhåller med glad live-musik och frågesport. Under fredag och lördag spelar också trubadurer och live…

Läs mer