Stort viltbord

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller vårt viltbord som dukas upp på 13.30, 15.00 och 18.30-avgången, även på 10.00-avgången på lördagar. Mustig höstgryta, tjälknöl av älg, ölmarinerad vildsvinsytterfilé, inkokt röding och kräftlax är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare, Joakim ”Jocke” Nordberg, är det vildanden i jägmästarsås som du inte ska missa.
Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.
– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Stort viltbord
Webbpris viltbord 385:–
Ordinarie pris 415:–
Webbpris buss + båt t/r 150:–
Ordinarie pris 180:–
Barn äter till ett förmånligare pris, se priser här. Observera att plats för barn oavsett ålder ska bokas i restaurangen. Måltider ombord kan bokas online (till webbpris) och per telefon (till ordinarie pris) fram till dagen innan avresa. Du kan också köpa din måltid till ordinarie pris ombord i mån av plats i restaurangen.
Är ni ett sällskap på 10 personer eller flera?
För grupper har vi extra förmånliga "vilda avgångar". För prisinformation och bokning ring 0175-258 00/tryck 3 (Sverige) eller 018-28300 (Åland).

Nöje och artister
Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Anslutningsbussar till Grisslehamn
Åk enkelt och bekvämt med våra anslutningsbussar från ett flertal orter.