• img Ms-Eckero solnedgang vinter
  • img eckero noje

Medlemserbjudande på Eckerö Linjen

Välkommen ombord på en skön dag till havs med M/S Eckerö! Fartyget trafikerar den kortaste vägen till Åland, mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland, och resan tar endast 2 timmar enkel väg.
Erbjudande! Buss + båt t/r 180:– /2 personer

Boka en dagskryssning till Åland med oss och en vän! Njuta av god mat, fantastisk underhållning och inte minst – möjligheten att resa utomlands över dagen. Åk med någon av våra anslutningsbussar från din hemort på morgonen och du är bekvämt hemma igen till kvällen.

När du dagskryssar med Eckerö Linjen åker du med vändande fartyg utan att kliva av, vilket gör att du hinner njuta av Ålands hav och båtens alla nöjen under 4,5 timmar. Själva båtresan från Grisslehamn till Eckerö tar endast 2 timmar enkel väg, med en halvtimmes uppehåll i hamnen. Du som vill dagskryssa med start i Sverige kan välja mellan avgångarna klockan 10.00 och klockan 15.00 från Grisslehamn.

Unna dig något gott att äta

I bufférestaurang Bornholm kan du njuta av vår populära buffé, alltid med utgångspunkt i lokalproducerade råvaror efter säsong. Vårt omtyckta skärgårdsbuffé står uppdukat 26/1-22/8 med massor av svenska och åländska delikatesser som gräddlax, sillar, svartbröd, kallskuret, korv från Musko Rökeri och mycket annat.

Vill du hellre njuta av en à la carte-middag i restaurangen Rospiggen, kan du förvänta dig en smakupplevelse utöver det vanliga! Våra skickliga kockar använder noggrant utvalda råvaror i enlighet med säsongens tillgänglighet. Din servitör står redo att vägleda dig till den perfekta drycken som kompletterar din måltid.

Underhållning i bar Klubb Kuling

Ombord har vi underhållning alla dagar i veckan med live-musik, musikfrågesporter och musikunderhållning i olika genrer. För dig som gillar lite mera hålligång är avgången klockan 15.00 på lördagar extra populär, där det bjuds på underhållning av både våra kryssningsvärdar och inbjudna liveband.

img padackny

Anslutningsbussar till Grisslehamn

Åk enkelt och bekvämt med våra anslutningsbussar från ett flertal orter.

Läs mer
img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer
img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer

À la carte restaurang Rospiggen

Utsökta menyer, skapade med säsongens råvaror som bas, och ett noggrant utvalt sortiment av viner för att förhöja varje rätt. Vår…

Läs mer

Bistro Byholma

I Bistro Byholma, en trappa upp från Kafé Käringsund serveras hamburgare och ryggbiff samt kaffe och kalla drycker.

Läs mer

Kafé Käringsund och lekrummet

I Kafé Käringsund serveras vällagad husmanskost, räksmörgåsar, bakverk, kaffe och glass. Ät gott och rejält i trivsam miljö.

Läs mer

Buffé Bornholm

Njut av god mat och en glittrande havsutsikt. I Buffé Bornholm kan du njuta av en dignande buffé med delikatesser från både land…

Läs mer