Resepaket

Boka online

80-tals party på Hotell Arkipelag med Lili & Susie

Lördagen den 16 november öppnar Hotell Arkipelag upp dörrarna till årets stora 80-talsparty! Lili & Susie är kvällens artister och uppträder live ihop med bandet The Playboys i festvåningen.

Prisexempel 1110:-/person
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn på Hotell Pommern

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 935:-/person
Läs mer
Boka online

Middagspaket på Indigo Restaurang & Bar

Indigo Restaurang & Bar är både en finkrog och en bistro-bar. Maten görs från grunden och de lägger stor vikt på val av ingredienser. Att restaurangen ligger i Mariehamns kanske bäst bevarade stenhus gör upplevelsen ännu häftigare. I paketet ingår resa, boende och 3-rätters middag.

Prisexempel 1512:-/person
Läs mer
Boka online

Harmonipaket på HavsVidden

Ta hand om dig själv i vår och unna dig en lyxig kortsemester. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. I paketet ingår en övernattning samt en 3-rätters middag.

Prisexempel 1540:-/person
Läs mer
Boka online

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Ladda batterierna och boka in en skön avkopplande resa rill Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av staden. I resepaketet ingår en 3-rätters middag i hotellets restaurang Oliven.

Prisexempel 1078:-/person
Läs mer
Boka online

Fira nyår på Hotell Arkipelag

Fira in det nya året på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i centrum av Mariehamn med havet som granne. Bo i bekväma dubbelrum med balkong och avnjut en 5-rätters nyårssupé i hotellets restaurang på kvällen.

Prisexempel 1824:-/person
Läs mer
Boka online

Bo 3 - betala för 1 på Hotell Pommern

Höstlovstips! Passa på att åka på en skön kortsemester i höst. Boka Hotell Pommerns fina erbjudande där ni bor 3 personer till priset av 1! Gäller vid bokning av Classic dubbelrum med en extrabädd 14/10-10/11.

Prisexempel 1211:-/3 personer
Läs mer
Boka online

Barnens Mariehamn med Äventyrsbadet Mariebad

Unna dig och din familj en skön stund på äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn. Här är det varmt och känns nästan som att du skulle vara på varma breddgrader. Testa ångbastun, kallvaken eller bara njut av att bada i någon av poolerna.

Prisexempel 2646:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Familjepaket på Hotell Arkipelag

Förgyll hösten med en kortsemester till Åland med familjen. Bo bekvämt i dubbelrum med extrabädd på Hotell Arkipelag. Ta del av aktiviteterna för barn på hotellet eller upptäck vad Mariehamn har att erbjuda.

Prisexempel 1799:-/2 vuxna + 2 barn
Läs mer
Boka online

Fira jul och nyår på Åland

Ladda batterierna inför jul och nyår med några sköna vilodagar på Åland! Njut av sovmorgon och hotellfrukost, ta sköna promenader och upptäck Åland i vinterskrud.

Läs mer
Boka online

Fira nyår på Park Alandia Hotell

Fira in det nya året på Park Alandia Hotell mitt i Mariehamn. Avnjut en härlig 5-rätters nyårssupé i hotellets restaurang och lyssna till levande musik av Spencer Strandh i baren inpå småtimmarna.

Prisexempel 1593:-/person
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn på Hotell Savoy

Svanenmärkta Hotell Savoy ligger i hjärtat av Mariehamn med promenadavstånd från sevärdheter, shopping och nöjen. Boka en skön lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag på Kvarter5.

Prisexempel 904:-/person
Läs mer
Boka online

Livsnjutarpaket på HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna mot Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några härliga dagar på HavsVidden och njut av livet. I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, lunch, två 3-rätters middagar samt fri tillgång till badhuset med pool.

Prisexempel 3535:-/person
Läs mer
Boka online

Bil- och MC-paket till Åland

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. I paketet ingår resa, övernattning inklusive frukost och en Ålandskarta.

Prisexempel 545:-/person
Läs mer
Boka online

Hur vill du bo på semestern?

Stanna lite längre! På Åland finns många bra hotell och gästhem både på landbygden och i Mariehamn och inte minst ett brett utbud av stugor för olika smaker och plånböcker.

Prisexempel stugvecka 3360:-/4 personer
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.

Lillsemester med styling

Samla tjejgänget och boka en privat styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta rätt under några timmar. I paketet ingår resa, boende, 3-rätters middag samt personlig styling.

Prisexempel 1153:-/person
Läs mer

Middagspaket på Eckerö Hotell

Boka det perfekta middagspaketet med ett avkopplande dygn där du bor bekvämt på hotellet och äter en välsmakande 2-rätters middag i hotellets restaurang.

Prisexempel 1500:-/person
Läs mer

Evenemang

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, Rockoff festivalen, Åland Grönskar, Skördefesten – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Läs mer

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår resa, boende inklusive linne och slutstädning, båt med motor, fiskekort och bastutimme.

Prisexempel fiskepaket 3 dagar 970:-/person
Läs mer

Golfpaket på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1909:-/person
Läs mer

Golfpaket på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1150:-/person
Läs mer

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I vårt bekväma cykelpaket ingår resa, boende med frukost samt cykel.

Prisexempel 3 dagars cykelpaket 4034:-/person
Läs mer

Motionslopp och sportevenemang på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. Vad sägs om Bomarsund Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run, Ålands Marathon eller något annat lopp?

Prisexempel stugweekend 1530:-/4 personers stuga
Läs mer