Inga trafikstörningar. Sjömansunionens strejkvarsel påverkar inte M/S Eckerö och trafiken mellan Grisslehamn och EckeröLäs mer

Resepaket till Åland

Kom till Åland på sportlovet

Ta med familjen och upplev Åland på sportlovet. Stanna hela veckan eller tillbringa några välfyllda dagar tillsammans. Curla, Bowla, besök badhuset, ta dig ut från ett Escape room, upplev Entax Virtual Reality eller åk ett varv i skidspåret.

Hotell prisexempel 1710:- /familjerum
Läs mer

Evenemang

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, Rockoff festivalen, Åland Grönskar, Skördefesten – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Läs mer

Bil och MC semester

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. I paketet ingår resa, övernattning incl. frukost och en Ålandskarta.

Prisexempel 983:- /person
Läs mer

Golfpaket på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1105:- /person
Läs mer

Golfpaket på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1710:- /person
Läs mer

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 770:- /person
Läs mer

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga middagspaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma.

Läs mer

Motionslopp och sportevenemang på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. Vad sägs om Bomarsund Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run, Ålands Marathon eller något annat lopp?

Läs mer

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår resa, boende inklusive linne och slutstädning, båt med motor, fiskekort och bastutimme.

Prisexempel fiskepaket 3 dagar 950:- /person
Läs mer

Barnens Eckerö

Ta med familjen på ett spännande äventyr till Eckerö, Ålands solsida. Besök Leklandet med hoppslott och rutchkanor, Viltsafarin med kronhjortar, strutsar och många andra vilda djur, gör ett besök i familjeparken Smart Park eller utforska Ålands Jakt- och fiskemuseum.

Prisexempel 1690:- /2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer

Smaken av Åland middagspaket

Kom och testa ålands kanske bästa restauranger och få en härlig kulinarisk upplevelse. Smaka på ålänska råvaror och specialiteter på de omnämnda White Guide Nordic restaurangerna.

Prisexempel 1175:- /person
Läs mer

Middagspaket på Pub Stallhagen

Pub Stallhagen ligger i samma byggnad som Stallhagens bryggeriet. Boka en middagsupplevelse utöver det vanliga i bryggeriets pub med boende på Pensionat Stalldalen som bara ligger ett stenkast från bryggeriet.

Prisexempel 1045:- /person
Läs mer

Kulturresa till Mariehamn

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Ålands Kulturhistoriska och Konstmuseum och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår resor, övernattning och en 3-rätters middag.

Läs mer

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Ladda batterierna och boka in en skön avkopplande resa rill Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av staden. I resepaketet ingår en 3-rätters middag i hotellets restaurang Oliven.

Läs mer

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I våra bekväma cykelpaket ingår resa, boende med frukost, cykel med tillbehör och ålandskarta.

Prisexempel 4 dagars cykelpaket 4034:- /person
Läs mer

Hotellpaket med spa-upplevelser

Tänk dig en avslappnande hotstone massage och en vitaliserande lerinpackning som sedan anslutas med ett härligt bad som doftar apelsin, lavendel eller någon annan eterisk olja. I spa-paketet väljer du själv var du vill bo, vi paketerar sedan hela vistelsen med resa och behandlingar som passar just dig.

Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.