Resepaket till Åland

Boka online

Fira Påsk på Åland

Fira påsken på Åland i år. Pyssla med barnen på stadsbiblioteket, klappa små söta lamm på Marskogens lamm, utforska Kastelholms slott, njut av påskbord och besök den traditionsenliga påskmarknaden på torget i Mariehamn.

Läs mer
Boka online

Archipelago Rock'n'Roll med Brolle

Efter att ha tagit sin bejublade föreställning Elvis, Cash, The Killer & Me på turné i Sverige tar Brolle återigen båten till Mariehamn med sitt band Million Dollar Quartet för en konsert på Alandica den 4 maj i samband med det årliga Archipelago Rock'n'Roll eventet.

Prisexempel 1570:-/person
Läs mer
Boka online

Barnens Eckerö med Viltsafari

Savannen kan kännas långt borta på Åland, men skenet bedrar. I Käringsund i Eckerö finns ett enormt vilthägn på 32 hektar där du kan följa med på viltsafari och se kron- och dovhjort, struts, lamor och vildsvin på riktigt nära håll. I paketet ingår resa, boende och entré.

Prisexempel 2316:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 1030:-/person
Läs mer
Boka online

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland. Med Park Alandia Hotells förmånliga middagspaket med resa, boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma.

Prisexempel 970:-/person
Läs mer
Boka online

Harmonipaket på HavsVidden

Ta hand om dig själv i vår och unna dig en lyxig kortsemester. Njut av kompromisslöst värdskap och minnesvärda matupplevelser på HavsVidden Hotel vid Norrhavets strand. I paketet ingår en övernattning samt en 3-rätters middag.

Prisexempel 1685:-/person
Läs mer
Boka online

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Ladda batterierna och boka in en skön avkopplande resa rill Mariehamn – bo på fyrstjärniga Hotell Arkipelag i hjärtat av staden. I resepaketet ingår en 3-rätters middag i hotellets restaurang Oliven.

Prisexempel 1050:-/person
Läs mer
Boka online

Livsnjutarpaket på HavsVidden

Kom till HavsVidden, en plats längst ute på klipporna mot Norrhavet med havsutsikt så långt ögat kan nå. Unna dig några härliga dagar på HavsVidden och njut av livet. I paket ingår två övernattningar i dubbelrum, lunch, två 3-rätters middagar samt fri tillgång till badhuset med pool.

Prisexempel 3130:-/person
Läs mer
Boka online

Bil- och MC-paket till Åland

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. I paketet ingår resa, övernattning inklusive frukost och en Ålandskarta.

Prisexempel 478:-/person
Läs mer
Boka online

Hur vill du bo på semestern?

Stanna lite längre! På Åland finns många bra hotell och gästhem både på landbygden och i Mariehamn och inte minst ett brett utbud av stugor för olika smaker och plånböcker.

Läs mer
Boka online

Bo 3 - betala för 1 på Hotell Pommern

Passa på att åka på en skön kortsemester i april, eller varför inte kring påsk. Boka Hotell Pommern fina erbjudanden där ni bor 3 personer till priset av 1.

Prisexempel 1566:-/3 personer
Läs mer
Boka online

Barnens Åland med Sjöfartsmuséet

På Sjöfartsmuséet finns mycket för små och stora pirater. Skattjakt givetvis, men också en mast att klättra i, lastningsspel och skeppsråttan Rubys fina lekrum. I paketet ingår resa, boende och entré.

Prisexempel 2592:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer
Boka online

Barnens Eckerö med Leklandet

På Leklandet i Eckeröhallen finns 5000 m2 att leka, hoppa och studsa omkring på. Välj bland 17 uppblåsbara aktiviteter, bland annat den häftiga pirathinderbanan, det fina sjörövarskeppet, sumobrottning och olika spel. I paketet ingår resa, boende och entré.

Prisexempel 2471:-/2 vuxna + 2 barn u. 12 år
Läs mer

Stuga, hotell eller gästhem

Hur vill du bo?

Stanna lite längre! På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I våra bekväma cykelpaket ingår resa, boende med frukost, cykel med tillbehör och ålandskarta.

Prisexempel 4 dagars cykelpaket 4034:-/person
Läs mer

Golfpaket på Eckerö Golf

Med 18 hål i omväxlande park och skogsmiljö är Eckerö Golf banan som passar såväl nybörjaren som elitspelaren.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1105:-/person
Läs mer

Golfpaket på Ålands Golfklubb

Spela golf i en naturskön historisk miljö på Ålands Golfklubb. Här finns banor av toppklass som passar alla typer av golfare.

Prisexempel golfpaket 2 dagar 1710:-/person
Läs mer

Motionslopp och sportevenemang på Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i sommarens och höstens härliga motionslopp och tävlingar. Vad sägs om Bomarsund Trail Run, Semesterloppet, Åland Swim Run, Ålands Marathon eller något annat lopp?

Läs mer

Fiskelycka vid havet

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår resa, boende inklusive linne och slutstädning, båt med motor, fiskekort och bastutimme.

Prisexempel fiskepaket 3 dagar 950:-/person
Läs mer

Kulturresa till Mariehamn

Upplev Mariehamn och dess fantastiska kultur och historia. Besök både Ålands Kulturhistoriska och Konstmuseum och Ålands Sjöfartsmuseum och få ut maximalt av din resa. I paketet ingår resor, övernattning och en 3-rätters middag.

Läs mer

Evenemang

Festivaler, skutträff, vikingamarknad, Rockoff festivalen, Åland Grönskar, Skördefesten – sommaren är visserligen de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt även andra årstider.

Läs mer

Åland Grönskar

Välkommen till Ålands grönskande landsbygd den 25-26 maj när äppelträden står i blom och sparrisens stänglar sträcker sig mot solljuset. Under en härlig helg bjuder föreningen Skördefestens Vänner in till fest med massor avutflyktsmål och Plåpp Åpp-aktiviteter.

Prisexempel hotell i Mariehamn 1440:-/dubbelrum
Läs mer