Golfpaket på Eckerö Golf

- Båtresa t/r - Övernattning - Frukost - 2 x Greenfee
Prisexempel golfpaket 2 dagar 1150:-/person
Eckerö Golfs 18-hålsbana ligger bara fem kilometer från Eckerö Linjens hamn i Eckerö. Det är så nära att du hinner åka till Åland över dagen och spela golf.

Banan öppnade i ny regi våren 2015 med bl.a. förnyade bunkrar, nya dammar, greener och parkområde vilket skapar en spännande och stimulerande golfupplevelse. Banan har torra och jämna spelytor hela säsongen och får mycket beröm av såväl gästspelare som medlemmar. Greenar och greenområden håller hög klass och banan passar såväl nybörjare som elitspelare.

Banan har fyra olika tees med längder mellan 3247-5754 meter, vilket gör att banan uppskattas av alla kategorier spelare. Banan är flack och lätt att promenera, där den sträcker sig genom den vackra skogs och parkmiljön.

På anläggningen finns en ny drivingrange, centralt placerad vid servicehus med lätt matservering som kaffe, dryck och smörgåsar. Här finns också omklädningsrum med dusch. Välkommen till Eckerö Golf och testa swingen!

Golfa på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb

Kombinera det bästa av Golf-Åland och spela en runda på varje bana. Boka vårt kompletta paket med boende en natt inklusive frukost samt 2 greenfee med förbokade startider. Läs mer om Ålands Golfklubb här

Prisexempel golfpaket Eckerö Golf och Ålands Golfklubb 1610:–/person

I paketet ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på gästhem en natt inkl. frukost, två greenfee med bokade starttider (en greenfee på Eckerö Golf och en greenfee på Ålands Golfklubb). Prisexemplet är beräknat med boende på Anderssons Gästhem. Bokningskod: 56EA2

Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider.

I PRISET INGÅR:

Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum en natt på Anderssons Gästhem inkl. frukost, två greenfee med bokade starttider. Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider.