Hem Resepaket Golfpaket på Eckerö Golf

Golfpaket på Eckerö Golf

Eckerö Golfs 18-hålsbana ligger bara fem kilometer från Eckerö Linjens hamn i Eckerö. Det är så nära att du hinner åka till Åland över dagen och spela golf.

Prisexempel golf över dagen 994:–
/person

SPECIALERBJUDANDE – GOLF ÖVER DAGEN

  • Person- och bilbiljett t/r
  • 1 x Greenfee

Prisexemplet gäller vid 4 personer. Observera att priset endast är ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder.

Banan består av 18 hål i en naturskön skogs- och åkermiljö. Här kantas hålen av skog, bunkrar och dammar som gör banan både intressant och utmanande.

Eckerö Golf har valt att bygga fyra olika tees på alla sina hål vilket gör banan tilltalande för såväl nybörjare som erfarna spelare.

–Det ska vara roligt att spela även om man inte slår bollen så långt. Från tee 1 blir totallängden till exempel 3300 meter, medan den från tee 4 blir ungefär 5800 meter, säger Mats Wahlin, ordförande i bankommittèn. Ute på banan är det framför allt de varierade och fina greenområdena som skapar intresse. Snabba och jämna greener samt tuffa avrinningsområden ger golfarna utmaningar utöver det vanliga.

Fin natur och rikt djurliv vid golfbanan

Utmärkande för Eckerö Golf är också att banan är flack och lätt att gå. De första nio hålen går i ett öppet landskap medan de sista nio går genom skogen.
– Man upplever stora variationer i både natur och djurliv medan man går banan, säger Wahlin och tillägger att man kan upptäcka bland annat fasaner, rådjur, havsörnar, martallar och mörka tjärnar medan man spelar banan.

Ta en paus före, efter eller mellan golfrundorna. Vid receptionen finns en kiosk där du kan köpa kaffe, glass, öl, smörgåsar m.m

Baninformation
En 18-hålsbana, klubbhus med reception, nytt övningsområde för närspel, puttningsgreen, drivingrange med både grästees och mattor.

Eckerö Golf riktar sig till golfare på alla nivåer. För att ge alla en fin golfupplevelse har banan fyra olika tees. Tack vare det får nybörjare, juniorer och övriga kortslående spelare en golfbana där det är möjligt att nå green på rätt antal slag. Från tee 1 blir totallängden till exempel 3300 meter, medan den från tee 4 blir ca 5800 meter.

De första nio hålen har en öppen karaktär och ligger i ett frodigt åländskt odlingslandskap. De sista nio hålen är en skogsbana, kantad av tallskog och myrmarker. Banan är flack och lätt att gå.

Banan ger utmaningar för medelgolfaren, men speciellt de sista nio skogshålen passar även elitgolfare. Det är framför allt de varierade och fina greenerna som skapar intresse – snabba och jämna greener samt tuffa avrinningsområden ger golfarna utmaningar utöver det vanliga.

Läs med på eckerogolf.ax

Bo bekvämt vid golfbanan i Eckerö Golfs stugor

Bo bekvämt i någon av de fem carmiga torpstugorna som ligger på golfområdet. Varje stuga har sin egen charm med 2-4 bäddar. Alla stugor inrymmer kokvrå eller kök samt egen wc och dusch (en del har wc och dusch i separat byggnad).

Prisexempel 1 dag 2053:-/person
I paketet ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, boende en natt i Eckerö Golfs stugor inkl. linne och slutstädning, Greenfee 1 dagar på Eckerö golf med förbokade starttider.

Läs mer om Eckerö Stugor här


Bansamlaren – golfa på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb

Kombinera det bästa av Golf-Åland och spela en runda på varje bana. Boka vårt kompletta paket med boende två nätter inklusive frukost samt tre greenfee med förbokade startider. Läs mer om Ålands Golfklubb här

Prisexempel golfpaket Eckerö Golf och Ålands Golfklubb 4372:–/person
I paketet ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på gästhem två nätter inklusive frukost, tre greenfee med bokade starttider (Slottsbanan, Kungsbnan och Eckerö Golf). Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider. Prisexemplet är beräknat med boende på Kastelholms gästhem.


Förmånliga golfresor för grupper

Är ni 10 personer eller flera? Vi har förmånliga golfresor för hela ditt sällskap. Vi bokar in allt från resa, boende, målitder och greenfee med förbokade starttider. Läs mer här

img va cykel

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I vårt bekväma cykelpaket ingår…

Prisexempel 3 dagar 1980:– /person
Läs mer
img trailrun

Sportiga resor till Åland

Kom till Åland och utmana dina gränser, delta i loppen och tävlingarna med den mest fantastiska utsikten. Vad sägs om…

Prisexempel stugweekend 2983:– /4 personers stuga
Läs mer
Boka online img mc

Se Åland med bil eller MC

Lugna vägar genom vackra landskap och genuina små byar. Det finns många skäl att ta med bilen eller motorcykeln till Åland. I…

Prisexempel 1013:– /person
Läs mer & boka
Boka online img dresslikemarie marie

Lillsemester med styling

Samla tjejgänget och boka en styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta…

Prisexempel 1346:– /person
Läs mer & boka