Golfpaket på Eckerö Golf

Eckerö Golfs 18-hålsbana ligger bara fem kilometer från Eckerö Linjens hamn i Eckerö. Det är så nära att du hinner åka till Åland över dagen och spela golf.

Prisexempel 1 dag 568:–
/person

SPECIALERBJUDANDE – GOLF ÖVER DAGEN

  • Person- och bilbiljett t/r
  • 1 x Greenfee

(Prisexemplet gäller vid 4 personer)

Banan består av 18 hål i en naturskön skogsmiljö. Här kantas hålen av skog, bunkrar och dammar som gör banan både intressant och utmanande.

Eckerö Golf har valt att bygga fyra olika tees på alla sina hål vilket gör banan tilltalande för såväl nybörjare som erfarna spelare.
– Det ska vara roligt att spela även om man inte slår bollen så långt. Från tee 1 blir totallängden till exempel 3300 meter, medan den från tee 4 blir ungefär 5800 meter, säger Mats Wahlin, ordförande i bankommittèn.
Ute på banan är det framför allt de varierade och fina greenområdena som skapar intresse. Snabba och jämna greener samt tuffa avrinningsområden ger golfarna utmaningar utöver det vanliga.

Fin natur och rikt djurliv
Utmärkande för Eckerö Golf är också att banan är flack och lätt att gå. De första nio hålen går i ett öppet landskap medan de sista nio går genom skogen.
– Man upplever stora variationer i både natur och djurliv medan man går banan, säger Wahlin och tillägger att man kan upptäcka bland annat fasaner, rådjur, havsörnar, martallar och mörka tjärnar medan man spelar banan.

Ta en paus före, efter eller mellan golfrundorna. Vid receptionen finns en kiosk där du kan köpa kaffe, glass, öl, smörgåsar m.m

Baninformation
En 18-hålsbana, klubbhus med reception, nytt övningsområde för närspel, puttningsgreen, drivingrange med både grästees och mattor. En trivsam familjebana där alla är välkomna.

Bo bekvämt vid banan i Eckerö Golfs stugor

Bo bekvämt i någon av de fem carmiga torpstugorna som ligger på golfområdet. Varje stuga har sin egen charm med 2-4 bäddar. Alla stugor inrymmer kokvrå eller kök samt egen wc och dusch (en del har wc och dusch i separat byggnad).

Prisexempel 2 dagar 2168:–/person

I priset ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, boende två nätter i Eckerö Golfs stugor inkl. linne och slutstädning, Greenfee 2 dagar på Eckerö golf med förbokade starttider.

Läs mer om Eckerö Stugor här


Bansamlaren – golfa på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb

Kombinera det bästa av Golf-Åland och spela en runda på varje bana. Boka vårt kompletta paket med boende två nätter inklusive frukost samt tre greenfee med förbokade startider. Läs mer om Eckerö Golf

Prisexempel golfpaket Eckerö Golf och Ålands Golfklubb 3351:–/person

I paketet ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på gästhem två nätter inklusive frukost, tre greenfee med bokade starttider (Slottsbanan, Kungsbnan och Eckerö Golf). Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider. Prisexemplet är beräknat med boende på Kastelholms gästhem.

Boka online img karingsund barn

Barnens helg i Käringsund

Den 8-10/7 är det barnens helg i Käringsund. Underhållningen och aktiviteterna är barnsligt roliga med show av Robin Hund, besök…

Prisexempel 5422:– /2 vuxna + 2 barn
Läs mer & boka
img cykelpaket

Cykelpaket för alla åldrar

Med korta avstånd, få backar och närheten till havet är Åland som gjort för en cykelsemester! I vårt bekväma cykelpaket ingår…

Prisexempel 3 dagar 4034:– /person
Läs mer
Boka online img disc1

DiscGolf i skärgårdsidyllen

Träna upp ”kastarmen” och boka in en discgolf resa till Åland! Oavsett om du är nybörjare eller inbiten discgolfare passar detta…

Prisexempel 456:– /person
Läs mer & boka
Boka online img fiske (6)

Nappa på vårt fiskepaket

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår…

Prisexempel 1768:– /person
Läs mer & boka