M/S Eckerö trafikerar enligt ordinarie tidtabell. För aktuell information gällande resande under pandemin,klicka här.
img eckerogolf bana

Golfpaket på Eckerö Golf

SPECIALERBJUDANDE – GOLF ÖVER DAGEN

  • Båtresa t/r inkl. bil
  • 1 x Greenfee

(Prisexemplet är beräknat för 4 personer)

Prisexempel 342:– /inkl. båtresa med bil och en greenfee
Eckerö Golfs 18-hålsbana ligger bara fem kilometer från Eckerö Linjens hamn i Eckerö. Det är så nära att du hinner åka till Åland över dagen och spela golf.

I år är det 25 år sedan Eckerö Golf öppnade på västra Åland. Inför jubileet har man färdigställt ett nytt övningsområde för närspelsträning, och man fortsätter rikta sig till golfare på alla nivåer.

Eckerö Golf har valt att bygga fyra olika tees på alla sina hål vilket gör den natursköna 18-hålsbanan tilltalande för såväl nybörjare som erfarna spelare.
– Det ska vara roligt att spela även om man inte slår bollen så långt. Från tee 1 blir totallängden till exempel 3300 meter, medan den från tee 4 blir ungefär 5800 meter, säger Mats Wahlin, ordförande i bankommittèn.
Ute på banan är det framför allt de varierade och fina greenområdena som skapar intresse. Snabba och jämna greener samt tuffa avrinningsområden ger golfarna utmaningar utöver det vanliga.

Fin natur och rikt djurliv
Utmärkande för Eckerö Golf är också att banan är flack och lätt att gå. De första nio hålen går i ett öppet landskap medan de sista nio går genom skogen.
– Man upplever stora variationer i både natur och djurliv medan man går banan, säger Wahlin och tillägger att man kan upptäcka bland annat fasaner, rådjur, havsörnar, martallar och mörka tjärnar medan man spelar banan.

Anläggningen: En 18-hålsbana, klubbhus med reception, nytt övningsområde för närspel, puttningsgreen, drivingrange med både grästees och mattor. En trivsam familjebana där alla är välkomna.

Golfa på både Eckerö Golf och Ålands Golfklubb

Kombinera det bästa av Golf-Åland och spela en runda på varje bana. Boka vårt kompletta paket med boende en natt inklusive frukost samt 2 greenfee med förbokade startider. Läs mer om Ålands Golfklubb

Prisexempel golfpaket Eckerö Golf och Ålands Golfklubb 2107:–/person

I paketet ingår: Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen, del i dubbelrum på gästhem en natt inkl. frukost, två greenfee med bokade starttider (en greenfee på Eckerö Golf och en greenfee på Ålands Golfklubb). Prisexemplet är beräknat med boende på Bergbo stugor.

Priset kan variera beroende på resans, golfens och boendets prisperiod och öppettider.

I PRISET INGÅR:

båtresa t/r inklusive bil, en greenfee.