Hem Resepaket Delta i Käringsunds triathlon
img alandevent triathlon

Delta i Käringsunds triathlon

23 augusti - 25 augusti 2024
Prisexempel 1605:–
/person

I PAKETET INGÅR:

  • Person- och bilbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Boende i stuga vid Käringsund Resort två nätter inkl. slutstädning och linne
  • 2 x frukost

Observera att priset endast är ett exempel och kan variera beroende på antal personer och val av stugtyp. Exemplet är beräknat på 4 personer.

Upplev en oförglömlig triathlonhelg i Eckerö 23-24/8. Käringsunds Triathlonpaket inkluderar både båtresa och boende i stuga, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att fokusera på ditt lopp.

Inled din resa med en avkopplande båtresa till Åland med Eckerö Linjen. När du anländer möts du av den friska havsluften och den vackra naturen som omger dig. Ombord kan du spendera den 2 timmar långa resan på många trevliga sätt. Njut av god mat i någon av våra fyra restauranger, underhållningen i baren eller handla godsaker i taxfreebutiken ombord.

Ett oförglömligt äventyr - köp din startplats online

Käringsunds triathlon är känt för sin vackra bana och sin välorganiserade tävling. Triathlonet har arrangerats sedan 2009, med en paus 2022-2023 och är nu tillbaka 2024. Oavsett om du är en erfaren triathlet eller nybörjare, kommer du att uppskatta den utmanande simningen, cyklingen och löpningen genom detta fantastiska landskap.

Käringsund Triathlon är ett event i två dagar där fredagen traditionellt är ägnad för lagstafett som i år får sällskap av en individuell kort supersprint. Lördagen är i sin helhet ägnad till individuell starter.

Käringsunds-stafetten är en kort supersprint (200 m simning, 6 km cykling och 2 km löpning) där alla tre lagdeltagare utför ett moment av stafetten. I år genomförs även en individuell kort supersprint för både ungdomar (tävling, P/F13-15) och vuxna (motion) på fredagen!

Läs mer om Triathlon här
Anmäl dig och köp din startplats här

Boende i havsnära stugor vid starten

Boendet i Käringsunds Resorts & Conferense stugor ger dig den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet. Stugorna är fullt utrustade med alla nödvändigheter och ligger vid tävlingsområdet, så att du kan njuta av en god natts sömn och vakna upp redo att prestera ditt bästa. På området finns restaurang, minigolf, strandbastu och diverse roliga aktiviteter.

img wha

Hallar och idrottsplaner

Vi gör det bekvämt för dig! Vi bokar allt från båtresa, träningstider och boende till måltider enligt dina önskemål.

Läs mer
Boka online img fiske huvudbild

Nappa på vårt fiskepaket

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. I paketet ingår…

Prisexempel 1591:– /person
Läs mer & boka
Boka online img disc1

DiscGolf i skärgårdsidyllen

Träna upp ”kastarmen” och boka in en discgolf resa till Åland! Oavsett om du är nybörjare eller inbiten discgolfare passar detta…

Prisexempel 1111:– /person
Läs mer & boka
img baltic-friidrott

Friidrott

Träna friidrott på Åland! I Eckerö Hallen kan ni träna inomhus oavsett årstid och på Baltic Friidrottsarena erbjuds högklassig…

Prisexempel 926:– /person
Läs mer