Hem Resepaket Se Katrina musikalteater på Åland
  • img katrina-logo
  • img Alandica Entrance
  • img Alandica-karta-med-rad-9-10-markerad

Se Katrina musikalteater på Åland

20 juli – 21 juli 2024
Prisexempel 2051:–
/person

I PAKETET INGÅR:

  • Bil och personbiljett t/r med Eckerö Linjen
  • Del i dubbelrum en natt på Hotell Savoy
  • Frukost
  • Katrina musikalbiljett

Vill du inte ta med bilen så kan du boka anslutningsbuss t/r till Grisslehamn för samma pris.

På Åland kan du enkelt åka med Williams Buss från Eckerö färjeterminal till Mariehamn och vv i samband med ankomst och avgång av M/S Eckerö, biljett kan bokas som tillval eller köpas på bussen.

Observera att priset endast är ett exempel och kan variera beroende på datum, resans och boendets prisperioder.

Se den gripande musikalteatern "Katrina" på Åland den 20 juli. En känslosam föreställning om kärlek och överlevnad i Ålands skärgård. Paketresan inkluderar resa, boende och teaterbiljett.

Den nya uppsättningen av "Katrina" överträffar förväntningarna och erbjöd en storslagen musikalisk teaterupplevelse som tar publiken på en känslomässig resa genom en kvinnas liv i den åländska skärgården. Med en imponerande orkester bestående av 36 musiker och en kör bestående av 25 personer, förmedlade föreställningen en gripande berättelse om kärlek, förlust och överlevnad.

Handlingen, baserad på Sally Salminens roman, fokuserade på en österbottnisk kvinnas livsresa, från hennes förälskelse i en åländsk sjöman till hennes öde som en fattig torparfru i Vårdö. Under ledning av den talangfulla regissören Ida Kronholm och med ett nyskrivet manus av Kronholm och Carina Karlsson, lyckas "Katrina" fånga essensen av Salminens verk på ett sätt som berör och engagerar publiken. Producenten är Barbro Sundback från Kulturföreningen Katrina.

Musikalen visa på Alandica Kultur- och Kongresshus, beläget i hjärtat av Mariehamn på promenadavstånd från stadens hotell och restauranger.

Rollerna spelas av
Mezzosopranen, österbottniska Erica Back kommer spela huvudrollen som Katrina. Katrinas make, den åländska sjömannen Johans roll, tilldelas barytonen Leonarde Brändström. Sopranen Therese Karlsson spelar rollen som Katrinas närmaste vän, Beda, och basbarytonen Philip Björkqvist kommer att gestalta kapten Nordqvist.

Konsertinfo:
Datum och tid: Lördagen den 20/7 2024 kl. 19.00. Föreställningen tar 2,5 timme.
Plats: Alandica Kultur och Kongress, Mariehamn.
Biljettplats: rad 9 eller 10. Exakt platsinformation fås på plats vid receptionen innan föreställningen börjar. Teaterbiljetter byts eller återlöses ej.

Boka ditt favoritboende!

På Åland finns många olika boendealternativ för alla smaker och budgetar. Du kan välja mellan traditionella stugor för en avkopplande vistelse nära naturen, charmiga gästhem med personlig service eller hotell med bekvämligheter som bastuavdelning och restauranger. Oavsett vad du föredrar, är Åland en underbar destination som kombinerar natur, kultur och avkoppling. Boka din resa till Åland med oss och upplev vad vår vackra ö har att erbjuda! Se boendealternativen i nästa steg i bokningen.

Boka online img nautical (1)

5-rätters middag på anrika restaurang Nautical

I västra hamnen, ovanpå Sjöfartsmuseet med segelfartyget Pommern som granne, ligger restaurang Nautical, en fine dining…

Prisexempel 1797:– /person
Läs mer & boka
Boka online img eckerohotell (7)

Goda smaker på Eckerö Hotell

Spendera ett avkopplande dygn på Ålands solsida Eckerö där du bor bekvämt på hotellet och avnjut en välsmakande 2-rätters middag…

Prisexempel 1671:– /person
Läs mer & boka
Boka online img solnedgang par

Romantisk kortsemester i Eckerö

Ta med din andra hälft och unna er en avkopplande romantisk kortsemester på Eckerö Hotell.

Prisexempel 2448:– /person
Läs mer & boka
Boka online img dresslikemarie marie

Lillsemester med styling

Samla tjejgänget och boka en styling i butiken i Mariehamn. Ni får en helt egen Dress Like Marie-stylist som hjälper er hitta…

Prisexempel 1346:– /person
Läs mer & boka