Hem Kryssningar Påsklovskryssning
  • img mseckero rospiggen pask
  • img eckerolinjen paskbord
  • img eckerolinjen paskbord tarta
  • img paskbord
  • img paskliljor
  • img ms eckero hav

Påsklovskryssning

Fira påsk ombord på M/S Eckerö! Åk på påsklovskryssning, njut av vår smakrika påskbuffé och fyll lediga dagar med roliga aktiviteter på Åland och ombord på båten.

Påskkryssning med klassisk påskbuffé

Vår populära påskbuffé är en årlig tradition för många av våra resenärer. I Buffé Bornholm serveras klassiska påskrätter enligt både svensk och åländsk tradition, med en bred variation av fiskrätter och traditionell påskmat med ägg, sill, kött, potatis och allt som hör påsken till. På dessertbordet finns självklart både memma och påskgodis, tillsammans med många andra goda efterrätter.

När du reser på påskkryssning kan du njuta av påskbuffén. Barn och stora sällskap äter till extra förmånliga priser. Boka din påsklovskryssning direkt på webben för bästa pris och garanterad plats i restaurangen.

Påskkryssning med liveband

Under påsken utlovas extra härlig stämning ombord! I år kan du fira din påskkryssning med trubadurerna Carola och Johan, som underhåller ombord ända från skärtorsdag till påskdagen. På långfredagen och påskafton finns även resterande bandmedlemmar i bandet Kuling på plats och bjuder på festlig partymusik i Klubb Kuling. Som alltid finns såklart även våra uppskattade kryssningsvärdar ombord, redo att göra din påskkryssning extra minnesvärd. Här kan du se hela nöjesschemat för påsken

Påsklovsresa till Åland

En påsklovresa med Eckerö Linjen är perfekt att kombinera med semester på Åland. Under påsklovet finns både avkoppling och roliga aktiviteter att upptäcka med vänner och familj. Fira påsk på Åland med påskmarknader, museum och goda bakverk på något av alla mysiga fik innan det är dags att stiga ombord på M/S Eckerö och resa hem igen.

Vill du slippa påskstöket hemma? Genom att boka ett gästhem, hotell eller egen stuga kan du och ditt sällskap njuta av vårsolen och ledighet i skärgården, centralt i Mariehamn eller någonstans på Ålands vackra landsbygd. Om du vill boka ett färdigt hotellpaket kan du kombinera din påskresa med övernattning, middag och påskfirande på Hotell Pommern och Hotell Arkipelag i Mariehamn eller HavsVidden vid Norrhavets strand.

Kryssningstider påsk

Eckerö Linjen trafikerar enligt ordinarie tidtabell under påsken:

AVGÅNG GRISSLEHAMN
*Dagligen *
kl. 10.00 (ankomst Eckerö kl. 13.00)
kl. 15.00 (ankomst Eckerö kl. 18.00)
kl. 20.00 (ankomst Eckerö kl. 23.00)

AVGÅNG ECKERÖ
*Dagligen *
kl. 08.00 (ankomst Grisslehamn kl. 09.00)
kl. 13.30 (ankomst Grisslehamn kl. 14.30)
kl. 18.30 (ankomst Grisslehamn kl. 19.30)

Alla tider är lokala.

Vi rekommenderar dig som vill ta med personbil ombord att boka i god tid för att säkerställa plats under din påsklovsresa. Som alltid erbjuder vi även anslutningsbussar från hela 30 orter. När du bokar din kryssning eller reguljära resa för påsk bokar du enkelt till påskbord samt eventuell anslutningsbuss, personbil och boende direkt i bokningen.

Varmt välkommen att fira påsk med Eckerö Linjen!

img kryssningavardarna pa dack bla

Nöje och artister

Nöjeskryssa och njut av underbara live-musik alla dagar i veckan! Våra kryssningsvärdar och gästmusiker håller stämningen i…

Läs mer
img eckerolinjen paskbord

Stor påskbuffé

Njut av vår stora påskbuffé i restaurang Bornholm. Påskbuffén är ett måste för alla vänner av god mat! Välj bland massor av…

Läs mer
img huvudbild juni-augusti

Taxfree

Dofter, smycken, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår taxfreebutik. Missa inte våra specialerbjudanden på utvalda…

Läs mer