Inga trafikstörningar. Sjömansunionens strejkvarsel påverkar inte M/S Eckerö och trafiken mellan Grisslehamn och EckeröLäs mer

BUSS + BÅT T/R + UNDERHÅLLNING + HAVSUTSIKT

Dagskryssning till Åland från 70:–

UTFORSKA

Dagskryssning med buffé

Vi bjuder på buss och båt t/r vid förhandsbokning av skärgårdsbord. Njut av god mat i Buffet Bornholm, koppla av till glad underhållning i baren och handla förmånligt i taxfreebutik. Erbjudande 5BORD gäller på 10.00 och 15.00-avgången.

Buss + båt t/r + skärgårdsbord 245:- /person
Läs mer

Dagskryssning till Åland

Unna dig en dagskryssning med god mat, mycket underhållning och havsutsikt. Åk bekvämt med anslutningsbuss och du är hemma igen till kvällen.

Webbpris 70:- /person
Läs mer

M/S Eckerö After Dock

Vi ser fram emot att träffa dig igen! Nu har vi ännu mera nöje – vi kör igång "Måndagsklubben" med massor av skoj, gratisbingo med fina vinster, vistrubadur och dans.

Buss + båt t/r 70:- /person
Läs mer

Taxfree

Populära dofter, smycken, kosmetika, väskor, drycker och massor med godis hittar du i vår välsorterade taxfreebutik. Missa inte våra specialpris erbjudanden på utvalda produkter!

Läs mer

After Work varje fredag

Ta med kompisarna eller kollegorna på After Work-kryssning och avsluta veckan på bästa sätt! After Work-kryssning inkl. hamburgare på högrev med klyftpotatis, dryck och mycket nöje.

Pris 235:- /person
Läs mer

Nöje och artister

Eckerö Linjens nöjespåse innehåller allt från pianister och trubadurer till musikquiz och liveband. Klicka här och se vad som händer när just du skall åka!

Läs mer

Ät gott ombord på M/S Eckerö

Att skapa goda matupplevelser omfattar allt från val av råvaror till trivseln i våra restauranger. Det kan våra kockar och de gör sitt jobb med stor glädje och passion. Ombord på M/S Eckerö äter du gott oavsett vilken av våra restauranger du väljer. Välkommen med på en matglad resa!

Läs mer

HOTELLWEEKEND, STUGSEMESTER, FAMILJEPAKET...

Upplev lite mer av Åland med våra bekväma resepaket!

Middagspaket på Pub Stallhagen

Pub Stallhagen ligger i samma byggnad som Stallhagens bryggeriet. Boka en middagsupplevelse utöver det vanliga i bryggeriets pub med boende på Pensionat Stalldalen som bara ligger ett stenkast från bryggeriet.

Prisexempel 1045:- /person
Läs mer

Smaken av Åland middagspaket

Kom och testa ålands kanske bästa restauranger och få en härlig kulinarisk upplevelse. Smaka på ålänska råvaror och specialiteter på de omnämnda White Guide Nordic restaurangerna.

Prisexempel 1175:- /person
Läs mer

Lillsemester i Mariehamn

Mariehamn är en skärgårdsstad med gångavstånd till allt. Här fyller du lätt dagarna med museibesök, shopping och läckra måltider. Njut av stillhet, havet och lugnet och boka en härlig lillsemester med resa, boende och en 3-rätters middag.

Prisexempel 770:- /person
Läs mer